OurFashion

Daphne Guinness for MAC

2011.december.14. 16:01

fashionista

0 komment

Még mindig bosszant, hogy a Gareth Pugh x MAC kollekciót nem lehetett itthon kapni, de talán most ez az új, januártól kapható Daphne Guinness közreműködésével készített sminkcuccrengeteg valamelyest enyhíti a fájdalmamat. A világosszürke, sápadtrózsaszín és sötét szilva színek dominálnak a pigmentekből, rúzsokból, szájfényekből, arcpírokból, szemceruzákból és körömlakkokból álló kollekcióban, ahol helyet kapott egy négyrészes szemhéjpúder paletta is (12.000 Ft).

Daphne azt nyilatkozta, hogy ez a kollekció 'ablak a képzeletébe', ráadásul tényleg ilyen színekkel szokott sminkelni, így abszolút hiteles az, hogy aktívan részt vett a termékfejlesztésben (gyakran tett fel képeket is a Twitterre), ráadásul olyan költői neveket (Aurora, Approaching Storm, Azalea Blossom, Endless Night, Vintage Grape, stb.) kaptak a termékek, hogy egyből megindulnak a fejemben az asszociációk. Nekem az abszolút kedvenceim a színátmenetes pírok lettek, de a galambvér színű szájfény is a kipróbálandók listáján van nálam.

Nektek hogy tetszik a kollekció? 

 

 

Forrás: sajtóközlemény

Megosztás:
0 komment

Címkék: mac beauty smink daphne guinness

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása