OurFashion

Mit nekem Chanel

2011.december.13. 11:32

**Anna**

2 komment

A kevésbé ütős fotók (valljuk be, az a lány kicsit sem hiányozna egyik képről sem) ellenére Maude&Tilda összes feliratos vászontáskája olyan, amit minden valamire való irigykedő, designer táska után nyálát csorgató divatrajongó boldogan hordana. A jelzők egyike sem negatívan értelmezendő, de akinek futja a klasszikus csodákra, már általában túltette magát a divatipar ilyen jellegű vidám fricskáin. Imádnám begyűjteni a tömegközlekedésen a táska láttán alakuló félénk mosolyokat, esetleg értetlen arckifejezéseket, igazi hétköznapi praktikum menő designnal és humorral megfűszerezve. 

Link a rendelni vágyóknak.

 

 

Megosztás:
2 komment

Címkék: kiegészítő táska 2011 tél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.12.13. 13:16:41

Viccesek, de nem lobbantam lángra értük.

N005 2011.12.15. 22:48:54

Szerintem jó, de az ilyeneket maximum bevásárlószatyornak venném. És akkor elérkeztünk a problémához: vászon bevásárlószatyorért fizessek 45 dollárt, csak mert rányomtattak egy-két agyatlan jópofaságot? Kösznem.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása