OurFashion

Te mire költenéd a nyereményed?

2011.december.08. 09:32

*Bianka*

1 komment

Korábban már beszámoltunk nektek, hogy a Nivea hajápolókkal most megnyerhetitek álmaitok cipőjét. Eljátszottunk a gondolttal, hogy mi vajon mire költenénk a nyereményt. Valószínűleg a három lehetséges bolt közül (Icons By Bizanc, Bizanc Boutiqe, La Boutique by Bizanc) mi a legnívósabb és legizgalmasabb Icons by Bizanc-ot választanánk. A bolt a Petőfi Sándor utcában található, és annak a ki még nem járt arra mindenképp érdemes benéznie, hiszen olyan világmárkák találhatóak a polcain, mint Dolce and Gabbana, John Richmond, Emilio Pucci, Givenchy, Marc Jacobs és még folytathatnánk a sort.

Ha én nyernék, akkor valószínűleg három márka között hezitálnék, ami a Pucci, a Marc Jacobs és a Giuseppe Zanotti. Már van egy Marc by Marc Jacobs balerinám, amit nagyon szeretek és úgy gondolom, hogy az ilyenből sosem elég, de egy gyönyörű platform magassarkú Emilio Pucci is nagyon csábító lehet.

 

Ti milyen márkát választanátok, ha ti nyernétek?

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maripán 2011.12.14. 21:09:09

En maradok Sergio Rossinal...:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása