OurFashion

2011 British Fashion Awards

2011.december.01. 14:06

**Anna**

6 komment

Minden évben a divatvilág krémje szebbnél szebb kreációkban vonul fel az angol fővárosban, hogy az egyik legrangosabb eseményen átvegyék csillogó díjaikat. Természetesen szupertehetségesek a díjazottak, ám ami ennél most sokkal érdekesebb: vajon miben jelenik meg az év legtehetségesebb tervezője, a legmenőbb modell vagy a legnagyobb wannabe? Az átlag komolyra és biztonságosra vette a figurát, azonban akadnak olyanok, akik mintha eme neves napon –talán kivételesen- csukott szemmel turkáltak a szekrényükben. Nézzük végig tehát a díjazottak sorát ebből a kicsit más szemszögből. Kapjanak hideget-meleget a megjelentek!

 

Stella McCartney, a Vörös szőnyeg győztese (nyilván az ő ruháiban vonultak a legpompázatosabban a sztárok) a csodálatosan necces és szőrös, az eseményen kicsattanóan szép Moss kisasszonnyal. Utóbbi meglepően nem csapzott, előbbi saját tervezésű pizsamában csattogott el az eseményre. Neszeszer az oldalán, indulhat a fogmosás!

Christopher Kane, mint friss New Establish Award díjazott testvérével és üzlettársával, Tammy Kane-el. A tesó pocakján nagyon kedvesen feszül az a hatalmas, félelmetes nyitott krokodilszáj, ami sokkal jobb és csinosabb, mintha valami szörnyedelmes terhesruhába lenne csomagolva.

Hivatalosan is brit ikon: Alexa Chung plusz pont a cuki balerináért, mínusz azért, mert őt nem szeretem.

Stella Tennant szigorít, akár lehetne boldogabb is a Model of the Year címmel, de ez a menő maszkulin nadrágkosztüm minimum oka lehetne egy apró mosolynak.

Mindenki új kis kedvence: szerintem meglepően slamposan. Sarah Burtontól, mint az év tervezőjétől ennél vagy valami sokkal letisztultabbat, vagy valami sokkal mívesebbet vártam volna a csodálatos alkotásai alapján. Uncsi uncsi uncsi, különösen uncsi cipővel megspékelve.

Mary Katrantzou személyes nagy kedvenc, ám sem a Feltörekvő női tervezői díj, sem a csodálatos általa tervezett ruhák nem lökik homályba ezt a rettenetes összeállítást. Kíváncsi lennék, hogy juthatott arra a következtetésre, hogy ez a csizma megfelelő lesz erre az eseményre. A "tökmindegy milyen márka, ronda" kategória.

 

Victoria Beckham annyira elegáns, hogy feledteti egy pillanatra a mellette álló félistent. Végre nem mű, cici bent, lábak a szoknya alatt. Ja, és megkapta az Év márkája díjat.

A háttérben Caroline Sieber csámpázik, míg Charlotte Dellal vidám mosollyal ünnepli az Év kiegészítőtervezője győzelmet. Hatalmas hurrá mind a csodás cipellőinek, mind pedig a kellemes magabiztosságnak és a Westwood gyöngyös csodának, amit visel. Igazi szuperség a teljesen átlátszó színes harisnya, nem gondoltam, hogy bárkin is tetszene.

Ne bánjatok kesztyűs kézzel azokkal sem, akik nem kaptak dijat, bár az alább sorakozókba  igen nehéz belekötni.

 

 

 Forrás

Megosztás:
6 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mildi 2011.12.01. 14:26:50

Kristen McMenamy! jezz, megijedtem! jó Jadis lenne :)

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.12.01. 15:37:28

Jesszusom. Meg volt a mai napi rötyögésem is ez az utolsó pár kép kellemes lezárása egy napnak :D lol

2011.12.01. 22:20:30

Hű, de előnytelen fentről fotózni, mindenki pici kis törpe lesz... :)
Vannak szuperjók, vannak szörnyűek, az ízlés nem pénz kérdése:P...
Egyébként a "terhesruhán" kiesett a szemem, kissé durva a kifejezés. Egyáltalán nem feltételezem egyébként, csak magának a szónak olyan a felhangja, mintha utálnád az összes áldott állapotban lévő nőt és az össze kismamaruhát ocsmánynak tartanád...
De nem akarok megbántani senkit, csak még nem találkoztam ezzel a szóval és most nem sikerült megbarátkoznom vele... :)

Bonni 2011.12.02. 22:52:41

Tényleg van a szónak negatív hatása, olyan mint a tornaruha:)

csicseri1001 2011.12.05. 13:09:14

Ízlés és pénz, sosem voltak szinonim fogalmak.
"Terhesruha" = meghatározása egy ruhatípusnak. Hagyományos és modern között is vannak rémesek, de semmi köze az alatta lévő bébinek. Csak a mama ízlésficamának.

I love Mr. Grant's · http://www.ilovemrgrants.tumblr.com 2011.12.07. 15:04:46

pfejj de ocsmány egy ruhák, szinte egyre se tudnám azt mondani, hogy szívesen felvenném... ciki.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása