OurFashion

Olvasói teszt: L'oréal Nutri-Gold termékcsalád

2011.november.30. 07:01

fashionista

0 komment

Pár hete megkérdeztük, hogy lenne-e kedvetek termékeket tesztelni, hogy ne csak egy-egy újdonság megjelenéséről tudjuk tájékoztatni a többi olvasót, hanem a beauty cuccok hatásáról is legyen információnk. Rengetegen jelentkeztetek tesztelőnek, és végül 6 olvasót választottunk ki (széles korcsoportból), akik bekerültek a tesztelői gárdánk első körébe. Első lépésként megkapták a teljes Nutri-Gold termékcsaládot, majd 7-10 nap használat után összefoglalták a tapasztalataikat nektek.

Először is nézzük, hogy mit mond a hivatalos termékinformáció, majd pedig a tovább után láthatjátok, hogy a tesztelői gárdánknak mi volt a véleménye.

"A L’Oréal Paris legújabb arcápoló újdonsága azon nőkhöz szól, akik nem elsősorban ráncaik miatt aggódnak, hanem bőrük tápláltságának hiányát érzik. A mindennapi káros hatások, az időjárás viszontagságai megviselik bőrüket. A Nutri-Gold tápanyagok pazar kombinációjának (pro-calcium, méhpempő, kényeztető olajok) köszönhetően a bőr táplált és kisimított lesz. 
A Nutri-Gold nappali, éjszakai és szemkörnyékápoló krém javasolt fogyasztói ára 2 499 Ft/db."

A teszteléshez a termékeket a L'oreal biztosította.

Megosztás:
0 komment

Címkék: beauty loreal olvasói teszt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása