OurFashion

Victoria's Secret angyalok másképpen

2011.november.28. 13:47

fashionista

0 komment

Úgy látszik, Alessandra Ambrosio és Adriana Lima is megelégelte azt, hogy csak egy arcukat ismeri a nagyvilág, amikor is fehérneműben/fürdőruhában csücsörítenek, dús, hullámos hajjal és napbarnítottan a Victoria's Secret katalógusban, ugyanis most mindkét modell szerepet vállalt egy-egy olyan fotósorozatban, ahol a megszokott külsejükkel tökéletes ellentétben álló stílusban fényképezték őket.

Alessandra androgün külsővel pózol a MUSE magazin Fire and Ice nevű fotósorozatában, ahol egyenes frufrujú bubijával, futurisztikus ruháival a sci-fi filmek hősnőit idézi. Chad Pitman első fotóján Marc Jacobs topot, Alexander Wang nadrágot,  Alexander McQueen fűzőt és Dondup dzsekit visel, a második képen pedig egy hangsúlyos vállú Ralph Laurenben pózol.

Vigyázat, a tovább után fedetlen mellek is vannak, csak az kattintson, aki elmúlt 18.
(Ezt kötelező kiírnunk, akár egyetértünk vele, akár nem)

Alessandra Ambrosio looks sensational in the first cover for the winter edition of Muse magazine

Back in Black: Alessandra sent the voltage through the roof with her black-haired cover

Egy másik editorialban Adriana Lima pajkos, kócos rosszcsontként, fehérneműben durcáskodik Ellen Von Unwerth kamerája előtt. Bár nagyon szokatlan tőle ez a stílus, nála azért az angyalszárnyak jelzésértékűen megmaradtak. 

Adriana Lima wicked Ellen von Unwerth

Adriana Lima wicked angel Ellen von Unwerth

different Adriana Lima picture

Adriana Lima photographed by Ellen von Unwerth

Adriana Lima par Ellen Von Unwerth 4

Adriana Lima par Ellen Von Unwerth 8

Adriana Lima par Ellen Von Unwerth 9

Forrás 1, 2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása