OurFashion

Megnéztük a Sigomontát!

2011.november.27. 08:53

fashionista

0 komment

A héten igazi shoppingmániáshoz illő napjaim voltak: megnéztem az újonnan nyílt Capsula Multibrand Store-t és a Madison parfümériát is az Andrássyn, illetve az Opera közvetlen közelében, a Hajós utca elején lévő Sigomonta Ékszerszalont is. Természetesen mindenről beszámolunk nektek szépen sorban, először is a Sigomontában tett látogatásról olvashattok:

A francia tervezők által megálmodott, de magyar ötvösök által kivitelezett ékszerekről már megmutattam nektek egy képet a Facebookon is, ahol egyöntetűek voltak a vélemények: ezek az ékszerek diszkrétek, elegánsak és nem hivalkodnak. Még a legikonikusabb darabjuk, harisnyatartók kapcsát idéző, a szivárvány összes színében fellelhető Stock-let karkötőjük is olyan finom, hogy bármilyen szetthez el tudom képzelni a viselését. Ráadásul ehhez a karkötőhöz egy olyan szolgáltatás is tartozik, hogy a pántot annyiszor cserélik ki neked, ahányszor csak szeretnéd, azaz viselheted ugyanazt az ékszert télen fekete, tavasszal zöld, nyáron citromsárga, ősszel meg hupilila színben is, ahogy azt a kedved tartja.

Miközben az ékszereket nézegettem, azt is megtudtam, hogy a kétszintes üzlet földszintjén található az ékszerbolt mellé, az emeletre pedig pár hónapon belül egy olyan galériát tervez Hervé, a márka dizájnere, ahol a fiatal, francia és magyar ékszertervezők megmutathatják az alkotásaikat a nagyközönségnek.

Az abszolút kedvenceim a fekete aranyból készült karkötők lettek, de a rózsaaranyat fehérrel kombinálva is nagyon különlegesnek találtam - a tovább után találhattok ezekről is pár fotót.

 

 

A Sigomontát a szalon meghívására látogattuk meg.

Megosztás:
0 komment

Címkék: ékszer sigomonta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása