OurFashion

Kirakat makeover show Lakatos Márktól

2011.november.20. 10:16

fashionista

0 komment

Lakatos Márk egy percig sem tud nyugton ülni: először is a napokban megnyitotta kapuit a Makeover Szalonja, melynek apropóján a Vörösmarty téren, a Stradivarius kirakatában zenélt Fehér Balázs, a Carbonfools énekese a csapat gitárosával. A szalon előtt Ladányi Andrea táncos-koreográfus egy Lakatos Márk által tervezett jelmezben, a Szegény Dzsoni és Árnika című zenés mesejáték hétfejű sárkány kosztümjében adott elő egy koreográfiát (ti tudtátok, hogy Márk jelmeztervezőként is tevékenykedik?). De ennyi munka sem elég neki: egészen Karácsonyig folytatja a kirakat makeover show-t:


"Tíznaponta megújítom a Stardivarius kirakatát egészen karácsonyig, a Werk Akadémia enteriőr stylistjaival. Olyan kosztümöket láthat majd a közönség, amiket én terveztem. Fehér Balázsék élő kirakat show-ja után, látványperformance várja majd az érdeklődőket. A Lakatos Márk Makeover Szalon a nagy átalakulások helyszíne, azt tűztük ki célul, hogy mindenből és mindenkiből, akit kezelésbe veszünk, a legjobb formáját hozzuk ki."

Megosztás:
0 komment

Címkék: lakatos márk

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása