OurFashion

Hernyóból pillangó

2011.november.19. 10:54

**Anna**

6 komment

Lassan az összes fotósorozat - akár egyenként, akár külön - sokkal jobb, mint maga a Twilight bármelyik mozifilmje. A tegnap megtekintett Breaking Dawn Part 1 kifejezetten unalmas, a hosszan elnyújtott esküvői jelenetet is csak a ruha csodásan csipkés háta mentette meg. Az eddigi premierek környékén a kemény, törtető menedzserek az összes színészt különböző magazinok mindenféle divatanyagaiba passzírozták be, idén leginkább Kristen részesül ebben a kegyben. Szerencsénkre az évek folyamán a csúnyácska lányból valódi porcelánbőrű jégkirálynőt faragtak, a Vogue Italia minden egyes lapján tüldököl. Bár a száját még mindig nem tanulta meg becsukni (gyanítom, csak egyszerűen nem mutat annyira jól a képeken) de minden mást tökéletesen elsajátított. Már csak egy igazi alakítást várok tőle, és akkor elhiszem, hogy a vámpír filmek főszerepe után nem süllyed vissza az ismeretlenségbe.

 Twilight’s Kristen Stewart in Vogue Italia

 

 

 

 

 

Forrás

Megosztás:
6 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.11.19. 11:48:38

Engem ez az egész vámpírosdi nem hoz lázba, így aztán ezek a képek se tetszenek különösebben, kissé hangulatvadásznak és klisésnek érzem a beúszó penészzöld porködöt... Kristen egyébként nem csúnya, szerintem kifejezetten érdekes arca van a sok porcelánbaba arcú sztárocska között, de tényleg unalmas, hogy mindenhol ugyanolyan fejet vág:/.
A 8. fekete "nagyestélyis" kép szerintem a legjobb. Ott nincs köd, és Kristen szája is csukva :D.

N005 2011.11.19. 13:52:00

Felőlem lehet akármilyen styling, smink, koncepció, Kristen úgyis mindig unalmas, bamba fejet fog vágni.

szpirita 2011.11.19. 17:25:34

A frizura nagyon bejön!

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.11.19. 23:01:28

Ezt csajt akkor se bírom, tőlem aztán nyál is folyhat a szájából.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.21. 08:22:04

Hát ezek a képek nekem nem tetszenek, sem a haj sem a háttér és színek a ruhák meg pláne. és valóban Kristen mindig tökéletesen ugyanolyan.

oedipa 2011.11.30. 17:19:51

teljesen kifejezéstelen az arca, nem számít, milyen a smink és a ruha, nem jók...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása