OurFashion

Bemutatkozik az OurCelebration!

2011.november.14. 16:49

fashionista

0 komment

Bianka szenvedélye a lakberendezés. Tematikus bulikat rendez és csodásan feldíszíti a lakását a bármilyen ünnep közeleg, legyen az Halloween, Valentin nap vagy akár a Húsvét.
Én imádom a csillogó partisminkeket, a flitteres ruhákat és az óriási fülbevalókat.
Ráadásul mivel fiatalok vagyunk és bohók mindketten imádunk bulizni, így elhatároztuk, hogy itt az ideje egy olyan blog indításának, ahol a szenvedélyeink egyesülnek, és Veletek együtt tudunk felkészülni az életünk fénypontjait jelentő kisebb-nagyobb ünnepekre.

Az OurFashion blog testvéreként megalkotott OurCelebration az ünneplés széles körével foglalkozik majd, legyen az olyan nagy dolog, mint a Karácsony, olyan vicces, mint egy farsangi buli, vagy olyan romantikus, mint egy kettesben eltöltött vacsora. A változatosságot persze nem csak az ünnepek, hanem a megközelítés is adja majd: szó lesz divatról, szépségápolásról, lakberendezésről, virágdekorációról és esetleg még a gasztronómiába is belekóstolunk.   

Olvassatok és szeressetek minket, építő kritikát, dicsérő szavakat, témajavaslatokat pedig nagyon várunk a bianka@ourfashion.hu vagy a melinda@ourfashion.hu e-mail címekre!

Most pedig ismerkedjetek meg az új bloggal ITT!

 

 

Megosztás:
0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása