OurFashion

Napi kedvenc: Constance Jablonski és a cicák

2011.november.08. 10:24

*Bianka*

3 komment

A tél a harc időszaka. Harc az igaz állatvédők és a merőben fanatikus bundakedvelők között. Az összecsapásnak szinte soha sincs nyertese, de egy biztos, hogy minden a bundáról szól a hideg évszakban.

Az olasz Vogue különleges divatanyaggal állt elő, ahol a fókuszban a bundák állnak és mindezt még élő kiscicákkal is megfejelik. A képek gyönyörűek, akárcsak Constance Jablonski. A stylist szerint a bundák és a macskák is a luxus jelképei a fotókon, én úgy gondolom, hogy mégis különös kontrasztot alkotnak az élő szőrpamacsok a kabátokkal, takarókkal és egyéb prémekkel.

Nektek, hogy tetszik az anyag?

Fotók forrása: Fashion Copious

Megosztás:
3 komment

Címkék: vogue bunda napi kedvenc

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.11.08. 11:50:00

A modell és a fotók gyönyörűek, de nekem sajog a lelkem a sok szőrme láttán. Nem ítélem el azt, aki bundát hord, de sajnálom a szőrméjükért megölt állatokat. A kis szőrgombócok viszont imádnivalók! :) Szerintem a modell nem szereti a macskákat. De lehet, hogy ez volt a koncepció.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása