OurFashion

Love/Hate? Nyaklánc a hajban

2011.november.08. 13:25

fashionista

3 komment

Természetesen Lady Gaga kezdte a trendet, amikor egy tévéinterjúhoz két gigászi medállal díszített nyakláncot rögzítettek a kontyához a stylistjai. Aztán Kim Kardashian dekorálta a copfját egy fésűre erősített láncsorral (ehhez hasonlóm nekem is van, és IMÁDOM), majd a napokban Sarah Jessica Parker jelent meg egy igazán komoly nyakékkel a hajában (ami egyébként önmagában megérne egy Love or Hate posztot) egy rendezvényen.

Nektek hogy tetszik ez a trend? Szívesen viselnétek nyakláncot a hajatokban?

Lady Gaga wearing jewelry in her hair

 

Sarah Jessica Parker headpiece necklace

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2011.11.08. 13:51:43

Kim-é oké, a többi erőltetett.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.08. 14:06:01

Jah jah Kim-é nagyon szép a többi túl sok. SJP meg csak öreg...

2011.11.08. 20:22:25

Kimé tényleg diszkrét, a többi tényleg sok:). Egy fodrászkönyvemben van ilyen, ott kicsit másképp tekerik a vékony láncot a hajba, az is szép, viszont ugyanebben a könyvben, egy előretett, ferde kontyba tűztek, egy kör alakú karperecet, amiről láncon gyöngyök lógtak (a modell szemébe), és pedig az amúgy még egy finom ékszer volt, de a nő hajában már nagyon sok lett...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása