OurFashion

Love or Hate? Fodor a derékon

2011.november.05. 12:50

fashionista

4 komment

A deréktól induló, és a csípő irányába bővülő fodor gondolata az átlagos testalkatú halandók számára rémisztőnek tűnhet, hiszen optikailag azonnal rádob pár kilót a viselőjére, de a sztárok többségén remekül állnak ezek, a nagy divatházak munkáját dícsérő darabok.

Beyoncé egy napsütötte színű Victoria Beckhamet visel viszonylag diszkrét fodormérettel, Emma Stone viszont már nagyban játszik: a Giambattista Valli ruhájának díszítése  számomra már túlzás. Liv Tyler csodás Stella McCartney darabját még akkor is elfogadnám, ha sosem lenne alkalmam viselni, hiszen ezek a pöttyös, textilbetétes darabok a szezon nagy kedvencei voltak.

Fergie példája mutatja, hogy nem áll jól mindenkinek ez a stílus: a Marc Jacobs ruha nem volt a legelőnyösebb választás a számára. Emma Watson csodás árnyalatú Marchesája viszont tökéletes választás a számára, ráadásul a színe is egészen különleges. Nicole Kidman az arckifejezésével ellentétben elégedett lehet a rúzsához passzoló színű Elie Saab öltözékkel: hibátlanul állt rajta, csakúgy, mint Elle Macphearsonon a Victoria Beckham szürkeség.

Nektek hogy tetszik ez a ruhafazon? Szívesen viselnétek?

Képek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N005 2011.11.05. 13:25:55

Nem vagyok Emma Stone, főleg nem Emma Watson rajongó, de ez a két ruha TELITALÁLAT a részükről. Emelem a képzeletbeli kalapomat!

2011.11.05. 16:52:33

Szerintem csinos, nőies. Bár nyilvánvalóan nem mindenkinek áll jól, azért sokkal többen felvehetnek ilyet, mint akik elhiszik magukról. Majd ha egyszer már muszáj lesz beszereznem egy kosztümöt, pont ilyesmit tudnék elképzelni magamnak...

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.11.06. 01:04:18

Nicole sakálrészeg. Ja, a fodrokért pirospont mindenkinek.

Dr. Jula Watson 2011.11.06. 07:27:11

Emma Stone ruhájával az a baj, hogy a fodor nem a felsőrész folytatása, hanem ugye a szoknyán van. Ezáltal nagyon előnytelen, pont az ellenkező hatást váltja ki, eltűnik a dereka, és nagyítja a feneket. Az eredeti fazon viszont nagyon szép nőies homokóra fazont csinál.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása