OurFashion

Napi ciki: Kim Kardashian lopott táskái

2011.november.04. 12:10

*Bianka*

3 komment

Nem meglepő talán, hogy általában lopási vagy koppintási botrány azoknál a tervezőknél robban ki, akik eredeti munkájuk szerint celebek. Nincs ez így másképp Kim Kardashiannál sem, aki nem rég még nagyon büszkén nyilatkozta, hogy végre munkába áll, hiszen saját nevével fémjelzett táska kollekciót dob a piacra.

A kollekció azonban erősen inspirálódott már divatmárkák fazonjaiból, így sok esély van rá, hogy a fiatal celebet perbe fogják.

Lássuk a koppintásokat, és döntsétek el ti, hogy mennyire durvák:

Fotók forrása: Fashionista

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N005 2011.11.04. 14:17:09

Egy-két designer és KK táska közt tényleg kísérteties a hasonlóság, de inkább lebutított, nagyipari változatnak tűnnek a Kardashian 'remekművek'. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a végkifejlet.

Bonni 2011.11.04. 19:15:20

Hááát.
Tényleg másolt, de nem másolatok a táskái. Sokkal jobban tetszik K.K. tervezése/továbbgondolása?:)

2011.11.05. 00:07:38

Hát szerintem ez is olyan, hogy ha a kollekcióból csak az egyik hasonlítana valamelyik másik márkára, az mondjuk a továbbgondolás kategória. Viszont így azért tényleg elég lopásgyanús... Ha meg nem az, akkor sem elég ügyes, mert nem elég magamnak tudni, hogy tiszta vagyok, a látszatot is meg kell őrizni...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása