OurFashion

Láss tisztán!

2011.november.02. 10:55

**Anna**

1 komment

 Többen is csináltak már pixelekből mintát, szóval akár unalmas, lerágott csont is lehetne a felvetés. De Kunihiko Morinaga, az Anrealage tervezője magasan a többiek fölött végzett mintaképzésben és formaalakításban is. 2011-es őszi/téli kollekciójában a katonai ruhától a klasszikus télikabátig vonultatja fel a felismerhető, de saját koncepciójával újragondolt darabokat, a színeket és mintákat apró elemeire bontva. Ami az igazán fantasztikus, hogy annak ellenére, hogy már-már vészesen komolyan követi az előre kijelölt utat, minden ruhadarab könnyed, nem túlgondolt, humoros marad. A minták orgiája minden outfitél működik, ez a túlburjánzás, az apró poénok - mint a felhős nadrág - pedig nem csak izgalmassá, hanem vágyottá is teszik számomra a kollekciót.

 

Megosztás:
1 komment

Címkék: érdekesség 2011 ősz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.11.03. 09:14:09

Azért azok a fehér, szögletes szegélyek elég erősek:). Tényleg nagyon átgondolt. 2-3-4. képek kis ruhái közül talán még be is vállalnám az egyiket...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása