OurFashion

Prada Resort 2012

2011.november.01. 08:44

fashionista

0 komment

Léa Seydoux arca olyan beszédes ebben a kampányban, hogy alig tudom levenni róla a szemem, hogy megnézzem magukat a ruhákat, táskákat, ékszereket és egyéb kiegészítőket. A bágyadt félmosolya egyszerre tükröz beletörődést, mélabút, világfájdalmat és ártatlanságot, ráadásul a sziklafalra vetődő árnyékképe erős kontrasztban áll bőrének makulátlanságával (főleg az első képen, ahol egészen ördögivé torzul az árnyék). Léa, aki a Prada Candy parfüm arca is (emlékeztek a táncolós kampányvideójára?), most egészen új oldaláról mutatkozik be Steven Meisel képein és a kampányhoz tartozó kisfilmjén: érettebb, kifinomultabb és nagy reményeket fűzhetünk hozzá.

A kollekció maga viszont barokkosan elegáns lett: óriási virágdíszes nyakékek és karperecek, kristályokkal kirakott estélyi táskák, ragyogó fülklipszek, bőrrel kombinált műanyag láncos táskák, sok-sok csillogás és részletgazdagság jellemzi ezeket a darabokat, amelyeket napszemüveges macikkal és egyéb szőrös kis kulcstartókkal/táskadíszekkel mozdítanak el a humor és játékosság irányába.

Nektek hogy tetszik a kollekció kontrasztossága?

Lea Seydoux Prada resort ad campaign

 

 

Lea Seydoux Prada ad campaign resort

 Prada noir ad campaign Lea Seydoux Resort

Prada 2012 Resort ad campaign Lea Seydoux

Prada noir ad campaign Lea Seydoux Resort

Prada Resort Lea Seydoux

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása