OurFashion

Mit viseltek a sztárok Halloweenkor?

2011.október.31. 16:44

fashionista

6 komment

A hírességek imádják a beöltözős bulikat -és igazán komolyan is veszik őket, ugyanis egy filmes stáb teljes öltöztetői/sminkes/fodrász gárdáját felvonultatva készülnek a partikra. Az idei Halloween sem zajlott másként: teljes erőbedobással készültek rá a celebek.

Gwen Stefani a Disney rajzfilmek Hamupipőkéjét testesítette meg szőke hajával és babakék, abroncsos selyemruhájával:

Nicole Richie J.Lo-t idézte meg, méghozzá a 'Jenny from the Block' korszakból pink plüssmelegítőben, óriási karikafülbevalókkal és napszemüveggel.

Kim Kardashian Poison Ivy jelmeze az egyik kedvencem a válogatásból: hibátlanul kivitelezett és részletgazdag szett (a borostyánlevelekkel kirakott ruha, a hajdísz és az arcon lévő díszítés is csodás), egyedi smink, csodás hajszín: csillagos ötös!

Heidi Klum jelmezére viszont nem találok szavakat. Az itthon is bemutatott 'The Bodies' kiállítást idéző testfestéssel kombinált plasztikjelmeze nekem nagyon nem jött be, de akit érdekel az átalakulásának a folyamata, az ITT talál róla több képet.

Jamie Lee Curtis -ha jól sejtem- Piroskának (vagy esetleg Hófehérkének?) öltözve jelent meg Hollywoodban egy partin. Imádom benne, hogy szinte az összes képén fülig érő vigyorral pózol és egyszerűen minden jól áll neki: még ez a habos-babos kislányos köpeny is.

A Hilton testvérek:

Nagy kedvencem volt Jennifer Love Hewitt és barátja: Brangelinának öltöztek és szettjüket egy tucatnyi játékbabával dobták fel.

Big brood: Jennifer and Jarod carried six multiracial dolls as part of their Halloween get up as Brangelina

Slasht fel sem lehet ismerni: mexikói kalap alá rejtette göndör fürtjeit, hogy tökéletesen alakítsa a vadnyugati rosszfiút.

Snooki a Jersey Shore-ból leopárduclánynak öltözött és magam is meglepődtem azon, hogy nem is lett rossz a végeredmény: nem lett túl durva a sminkje, nem is igazán ribancos ez a ruha, sőt még az amúgy borzasztó műkörmei is passzolnak ehhez a szetthez. Látszik rajta, hogy ezt nem egyedül ugrotta meg, biztosan sokan segíttek neki (stylist, fodrász, manikűrös), hogy a végeredmény jó (vagy legalábbis a megszokottnál jobb) legyen.

Katherine Heigl jóval egyszerűbben oldotta meg a jelmezét: előkapott egy fekete nadrágot és kardigánt a gardróbjából, felvett melléjük egy flitteres pólót és egy csúcsos kalapot és tádádádááááááááám, máris elkészült a boszorkányjelmeze. A kislánya Naleigh viszont roppant bájos hófehérke lett.

Képek

Megosztás:
6 komment

Címkék: halloween

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anna_mari 2011.10.31. 19:27:22

Lányok!

A ti blogotok, arról írtok, amiről akartok.

DE!

Ne nyilatkozzátok már le mindenhol, hogy ti vagytok a no. 1 blog, hogy véleményt formáltok (nincs is véleményetek.. a "tetszik a piros táska a kollekcióból" meg eléggé semmitmondó vélemény..).

A blogon kétfajta bejegyzések vannak:
- A style.com/fashiongonerouge -ról be CTRL-C-zett divathírek,
- A full átlátszó hirdetések, sajtóanyagok, promóciók.

Igen, ti voltatok anno az elsők, mára viszont már egy nagy 0 lett az oldal, a béka segge alatt van, most már csak a nevetekből éltek.
Ezért kérlek titeket, hogy ne hazudjatok már interjúkban olyat, ami abszolút nem igaz.. piacvezető blog, haha.

Bonni 2011.10.31. 19:57:08

Brangelina jelmez jóóó:)
Jó, hogy nem mindenki veszi halálosan komolyan ezt a napot, mint Heidi Klum-ék.:)

2011.10.31. 23:59:36

Heidi valóban "véresen" komolyan vette. Azért az a magassarkú ehhez a hm jelmezhez furcsán fest...:/

florianna 2011.11.01. 00:14:19

Gwen Stefaninál a kék-rózsaszín make-up kombó "kicsit" transzfesztitás mint ahogy a szőke haj-fekete szemöldöke is.
Nicol Richie valóban be van öltözve J.Lo-nak? Mert az ő stílusa is ilyesmi, és ez milyen egy halloween-i jelmez már?!
Brangelina páros játékbabái kicsit durvák már, túzás.

N005 2011.11.01. 02:43:03

Végre egy cucc, amiből KimK nem dagad ki.
Heidi nem viccel, valami ilyesmire számítottam, de ez minden várakozásomat felülmúlta.
Hilton testvérek hozták a szokásosat...
Brangelina jelmez(?) jópofa.
Snooki mégis mi, ha nem borzasztó? :D

N005 2011.11.01. 02:46:55

@florianna: Nicole már rég kinőtte a Juicy Couture melegítőben flangálós, giccses-ribis korszakát. Szerencsére.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása