OurFashion

Miss Piggy új színei

2011.október.30. 11:08

**Anna**

3 komment

Az OPI mindig, minden évben meglep bennünket az állandó fantasztikus színeken kívül is különleges, limitált szériás kollekciókkal, csak hogy biztosan ne tudjuk megállni vásárlás nélkül. Napokon belül pedig hozzájuthatunk ahhoz a 12 csodásan csillogó árnyalathoz, amit a Muppet Show szereplői, legfőképpen Miss Piggy inspirált. A csillámos lakkokban végre nem csak ugyan akkora lapocskák vannak, hanem nagyobbak és kisebbek is kerülnek a körmünkre,  igy szinte biztos, hogy valamelyik barátnőm karácsonyi csomagjában köt ki néhány üvegcse. Annyira szépek, hogy a csillámos körömlakk lemosásával való vesződést is elfeledem egy pillanatra, mit nekem percekig tartó dörzsölgetés, vagy darabokra szakadó vattakorong!

 
 

Ízelítőnek néhány tesztfotó:

OPI Rainbow Connection Swatches & ReviewOPI Warm & Fozzie Swatches & ReviewOPI Gone Gonzo Swatches & ReviewOPI Divine Swine Swatches & Review

Képek: Innen és innen

Megosztás:
3 komment

Címkék: beauty körömlakk opi 2011 ősz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.10.30. 21:05:20

A 3-4. oszlopból az alsó 2-2-t kérem:). Nagyon király színük van! A bronzos és ezüstös se néz ki rosszul, csak nem az én kezemen...

Bonni 2011.10.31. 19:47:03

Csillámosak tetszenek a legjobban.
De színben nagyon szép barack-narancs-eper egyveleg szín jön be miniatűr csillámokkal, évekkel ezelőtt mini l'oréal körömlakknak volt olyan színe.

florianna 2011.11.01. 00:17:49

Alulról a 4. képen durván kilátszik a saját körme vége... :S
Alulról a 3. (barna) szép, a többi már giccses.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása