OurFashion

Tesztelőket keresünk!

2011.október.26. 16:09

fashionista

4 komment

Amikor a Facebookon megkérdeztük tőletek, hogy lenne-e kedvetek kipróbálni egy-egy sminkcuccot, és a blogra pár soros tesztet írni róla, akkor rengetegen jelentkeztetek, úgyhogy itt is az első lehetőség, annyi különbséggel, hogy arcápolási termékeket fogunk kiosztani egy tesztelői körnek, úgyhogy újdonságra szomjazók, írói vénával rendelkezők hajrá, tesztelésre fel!

A L'oreal Nutri Gold tápláló arcápoló termékcsalád lesz az első, akit alávetünk a teszteknek, amik nagyon egyszerűen zajlanak majd: a jelentkezők közül kiválasztok néhány embert, akiknek postai úton elküldjük a jövő héten a krémeket, 1-2 hétig használják majd a kiválasztottak, akik utána 5-10 sorban megfogalmazva elmesélik a tapasztalataikat (legyen az akár pozitív, akár negatív), amiket mi utána felrakunk a blogra.

Akinek tetszik a tesztelés és persze az írás gondolata, és megfelel a kép alatt leírt jelentkezési feltételeknek, az írjon egy e-mailt a melinda@ourfashion.hu címre a lent részletezett paraméterek alapján 2011. október 28-án éjfélig bezárólag!

Jelentkezési feltételek:
Legyél 21-45 éves (kérlek, írd meg a jelentkezésben, hogy pontosan mennyi vagy), olyan bőrrel, akinek táplálása szorul az arcbőre/szemkörnyéke!
Vállald, hogy a termék kipróbálása után 5-10 sorban összefoglalod, hogy mi a véleményed a krémről, és járulj hozzá, hogy ezt (részben vagy egészében) a blogon közzétegyük. Az előny, ha nem okoz gondod neked, hogy lefotózd magad és azt is megoszd velünk.
Ha bármikor írtál már blogot/cikket/véleményt, akkor küldd át a linket, hogy belenézhessünk.
Ha már úgyis írsz nekünk, akkor írd meg azt is, hogy lenne-e kedved a jövőben más sminkcuccot, arc- vagy hajápolási terméket kipróbálni, és azt is meséld el, hogy milyen dolgokra vagy márkákra gondolsz.
Természetesen nem mintákat, hanem egész méretű termékeket küldünk majd tesztelésre, amelyeket -magától értetődően- megtarthattok.
 

Megosztás:
4 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása