OurFashion

Őszi újdonságok férfiaknak

2011.október.22. 10:17

fashionista

0 komment

 A kedvenc kozmetikai márkáink nagyon belehúztak az elmúlt hónapokban és rengeteg újdonsággal kedveskedtek a férfiaknak, hogy kihozzák magukból a maximumot.

A Clinique például megalkotta a népszerű, golyós szemkörnyékápolójának férfi változatát, a Skin Supplies For Men Anti-Fatigue Cooling Eye Gelt (1. kép), mely a bőrrel való érintkezéskor folyékony zselés szérumot adagol, azonnal hűsíti és felfrissíti a duzzadt szemet és enyhíti a sötét karikákat. Koffein tartalma enyhíti az irritáció látható jeleit és a bőr duzzadtságát, a benne rejlő élesztő kivonat pedig felszámolja a szem alatti bőr sötétségét. Ára 8.200 Ft.

Új illattal jelentkezett a Ralph Lauren Polo termékcsaládja is. A Polo Blue hűvösebb változata a Red, White & Blue (2. kép) sportos illa erőt, frissességet és azonnali energiát sugároz. Az illatjegyeiben a piros alma, az uborka, a levendula és a pézsma mellett a levendula és a szicíliai mandarin is megjelenik. Ára 16.600 Ft (75 ml).

A Biotherm egy teljesen új férfi arcápolási termékcsaládot dobott piacra, az Aquapower D-Sensitive-et (3. kép), amely a nevéből is kitalálhatóan az érzékeny bőrű férfiaknak szól, akiknek bőre ég, kipirosodik és irritált a borotválkozás után. Borotvahabból (4.900 Ft), nyugtató hatású arctisztítóból (5.900 Ft) és termálvizet tartalmazó hidratáló arcápolóból (9.600 Ft) áll a bőrápolócsalád, amelyet elegáns fehér-ezüst csomagolásba bújtattak.

Többféleféle újdonsággal jelentkezik a Garnier is:először is megalkották a Fructis samponok (5. kép) férfi termékcsaládját, amelynek fő hatóanyaga a taurin, mely mindhárom termékvariánsban megjelenik, hol bambuszkivonat (Daily Energy), hol koffein (Fall Fight – hajhullás ellen), hol pedig mentol (Menthol Power – korpásodás ellen). Szintén a mentol jelenik meg az új Garnier Men Mineral X-treme Ice dezodorokban is (4.kép).

Nem újdonság, de ha már ennyit beszélünk a férfiak bőrápolásáról, akkor nem akartam kihagyni az exfoliálást, és vele együtt a Clinique arcradírját (6. kép). Az elhalt hámsejtek eltávolítása nagyon fontos főleg a pattanásokra, eltömődött pórusok miatti bőrhibákra hajlamos pasiknál, hiszen hetente mindössze kétszer kell arcradírt használniuk ahhoz, hogy látványosan kitisztuljon a bőrük. Az elegáns csomagolás pedig garancia arra, hogy nem ’csajos pepecselésnek’ érzik majd a folyamatot.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása