OurFashion

Magyar ősz: Új márka született

2011.október.21. 14:59

*Bianka*

1 komment

Divattal foglalkozó berkekben már lehetett a nyár végén hallani, hogy Attitude néven új márka készül a magyar piacra. A szerdai sajtótájékoztató után azonban mindenki számára kiderült, hogy az Allee-ban nyíló bolt és márka két magyar cég közös kezdeményezése. Az Attitude márka tervezője ugyanis Kati Zoób, akit a Kézmű Nonprofit Kft. kért fel az együttműködésre. A Kézmű az a cég, amiről méltatlanul keveset tudnak a magyar emberek. Országszerte 4500 főt foglalkoztató nagy kapacitású varrodáiban és bőrvarró műhelyeiben neves külföldi divatházaknak (mint például Valentino, Marc Jacobs, Moschino és még folytathatnám a sort), európai vezető divatmárkáknak megbízásából a legmagasabb színvonalon készítenek divatruházatot és divatkiegészítőket. A cég 58 év tapasztalat után, úgy érezte, hogy egy magyar, saját márka létrehozásában szeretné a tapasztalatait kamatoztatni.

Az Attitude így jellemzi saját magát:

"A Katti Zoób tervező nevével fémjelzett egyedi Attitude kollekció öltözékei és kiegészítői 2011 őszétől a divat, a minőség és a kényelem harmóniájára törekvő igényes nő mindennapi és alkalmi ruhatárának elérhető és elengedhetetlen darabjai lettek."

A márka darabjai valóban kíváló minőségűek és kifinomultak. Személyes konzultációnkkor azt is megtudtuk, hogy az Attitude egy olyan célcsoportot céloz meg, amit Magyarországon méltatlanul kevés márka. Ez a célcsoport a 30-35 év feletti elegáns, pörgős életet élő városi nő, aki hétköznap business look-ban, míg esténként és hétvégén finom, elegáns mégis kényelmes öltözetben mutatkozik.

A ruhák személyes megtekintésekor hamar feltűnt számorma, az anyagok kivételes minősége. A kollekció alapanyagai a tervező 20 éves textilgyártó kapcsolatain keresztül az Alta Moda műhelyeiből kerülnek ki. A kollekció visszatérő motívuma a rózsa, ami különböző kontextusban kerül elő az anyagokon.

A kampány képeit Zsólyomi Norbert készítette. Az én egyik kedvencem az első képen látható hatalmas fekete táskán kívül az utolsó képen található kabát, ami narancssárga színben éppen hogy merész de mégis nagyon kifinomult.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

greenjade 2011.10.24. 09:43:46

Árakról lehet tudni valamit? Megfizethető lesz a halandó ember számára is? :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása