OurFashion

Pályázati felhívás: Tervezz munkaruhát a Vodafone-nak!

2011.október.18. 12:53

fashionista

0 komment

Alkoss, rajzolj, szabj át! – áll a Vodafone pályázati felhívásában, melyben a közeljövőben megnyíló új üzletének kreatív terveinek megalkotásához keres tehetséges, progresszív tervezőket. Pályázni egyszerre akár három kategóriában lehet: a telekommunikációs cég egyedi munkaruha kollekciókra, LCD felületekre szabott urban témájú műalkotásokra és felhasználó barát design termékekre vár formabontó terveket.

A Vodafone egy komplex tervezői pályázat keretében szeretné bemutatni, hogy okos megoldások nemcsak a készülékek szintjén születhetnek. Fiatal tervezők számára három területen is versenyt hirdetett, hogy segítségükkel új üzlete minden szegletében divatos, a nagyvárosi élet lüktetését közvetítő és igazán vendégbarát legyen. A pályázóktól a kiírás témáihoz kapcsolódóan olyan fiatalos, és a modern, városi életérzést sugárzó alkotásokat várnak, amelyek tökéletesen illenek egy valóban 21. századi telekommunikációs üzlet enteriőrjébe, miközben a Vodafone által nyújtott legokosabb megoldások előnyeit is bemutatják.

A pályázatra az alábbi kategóriákban lehet nevezni:
1.    Design munkaruha tervezése a Vodafone új üzletében dolgozók részére
2.    Képzőművészeti alkotások, illusztrációk, képek, kollázsok készítése a Vodafone üzlet LCD felületeinek díszítésére
3.    Mobilkommunikációs design kiegészítők tervezése, kizárólag az üzletben történő értékesítésre

A vállalkozó szelleműek egy, vagy akár az összes kategóriában is elindulhatnak. Munkáikat e-mailben az info@printa.hu címre küldhetik október 25-e éjfélig, vagy még aznap személyesen is átadhatják a Printa nyitvatartási idejének megfelelően. A beérkezett pályamunkákból egy szakértő zsűri kiválogatja a megvalósításra érdemes darabokat. A zsűrit olyan jeles szakmai személyek képviselik, mint Kiss Tibor, a Je suis belle tervezője, Zanin Éva divatkritikus, Pálfi György, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem tanára, Majoros Zita, a Printa alapító tagja, Megyesi Zsuzsa, tervező és László Krisztina, a Marie Claire főszerkesztője.

A design munkaruha kategóriában a fődíj nettó 250.000 forint, és egy belépő a Vodafone saját rendezésű 2012-es londoni eseményére, a Fashion Weekend-re, amely a londoni Fashion Week lezáró eseménye. A pályázaton második és harmadik helyezést elért tervezők nettó 40.000 forint pénzjutalomban részesülnek. A műalkotások közül 6 művész kap lehetőséget az üzletben való jelenlétre, az ő díjazásuk egyenként nettó 150.000 forint. A mobiltelefonos kiegészítők kategóriában a fődíj nettó 150.000 forint, a második és harmadik helyért pedig 40.000 forint pénzjutalom jár.

A részletes pályázati kiírás a Facebook.com/smartpalyazat oldalon tekinthető meg.    

Megosztás:
0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása