OurFashion

Lady Gaga a 'Mesterműben'

2011.október.18. 10:57

fashionista

0 komment

Lady Gaga és Nicola Formichetti, az énekesnő már legendás hírűvé vált stylistja egy Ruth Hogben által rendezett kisfilmben mutatja be a 'Mesterművet', azaz a ruhát, amelyet Nicola tervezett az énekesnőnek a MAC Viva Glam jótékonysági kampány részeként.

A Viva Glam kampány a HIV/AIDS által érintetteket, de elsősorban a nőket és a gyermekeket segíti világszerte a www.vivaglam.com weboldalon keresztül, ahol a kampány támogatói hallathatták a hangjukat, híreket és fotókat oszthattak meg ezzel kapcsolatban. A ‘live with passion and love with protection’ szlogennek köszönhetően képek ezreit posztolták Lady Gaga 'kis szörnyecskéi', azaz a rajongók és Nicola ezek közül válogatott a ruha elkészítésekor, amelynek árnyalata megyegyezik a Lady Gaga által megalkotott adománygyűjtő rúzs színével.

Lady Gaga az elmúlt két évben 55 millió dollárt gyűjtött az alapítványnak, sők, céljául tűzte ki, hogy az alapítvány fennállása óta befolyt adományok összegét 250 millió dollárra kerekítse. Ehhez még 26 millió dollárra van szükség.

Az adománygyűjtésbe bárki beszállhat, ráadásul idén karácsonyra egy csodás egy csodás, piros és csillogó szettel egészülnek ki a Viva Glam rúzsok és szájfények. A 'Melt Your Heart' készlet a már említett nude rúzs mellett egy élénk rózsaszínt is tartalmaz majd, és az eladásból származó teljes bevétel a Viva Glam alapítványt támogatja.

Novembertől vásárolható meg Magyarországon is a MAC üzletekben és standokon 10.000 forintos áron.

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása