OurFashion

Karácsonyi sminkkollekciók 3: MAC

2011.október.15. 10:36

fashionista

2 komment

A MAC karácsonyi sminkkollekcióinak megjelenése mindig nagy várakozással tölt el, hiszen a formatervezők, sminkszíneket kiagyalók és reklámszakemberek mindig nagyon belehúznak és rengeteg újdonságot dobnak a piacra egy szemet gyönyörködtető kampány keretein belül. Idén Johnny Weir műkorcsolyázó lett az arca a hófehér és ezüst színekben tündöklő sminkeknek, amit több alkollekcióba rendeztek be. A lent látható Glitter and Ice flitterekbe borult kampányképével és a hozzá tartozó sminkekkel kezdem, de természetesen a következő napokban bemutatom a többi újdonságot is.

A fehér csomagolásba rejtett paint potok, csillámló mentazöld, kék és rózsaszín Mineralize szemhéjpúderek, lágyan fénylű beauty powderek mellett csodás körömlakkok is érkeznek a novembertől kapható kollekcióba, amelyben egyrészt jól ismert kedvencek (például az Opulash szempillaspirál) másrészt vadító újdonságok is megtalálhatóak (Glitter and Ice Dazzleglass).

A kedvenceim:
-Unconditionally Fabulous: csillámos fehér körömlakk
-Snowglobe: jeges rózsaszínes bézs beauty powder
-Spanking Rich: málnarózsaszín Dazzleglass piros és arany csillámokkal
-Practice Makes Perfect: csillámló tengerészkék technakohl liner

Ti mire csapnátok le a legszívesebben?

Megosztás:
2 komment

Címkék: mac beauty smink 2011 karacsony

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.10.15. 22:06:35

Mindenből a világos rózsaszínt kérném, kivéve a szemhéjpúdert, mert abból mindegyiket! :)

MVB 2011.11.03. 01:33:35

Én Johnny Weir-t kérném,ha lehet.
Így,ebben a szerkóban.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása