OurFashion

Tavi, a rongybaba

2011.október.13. 12:49

**Anna**

3 komment

Az örök kedvenc karakteremre, Harisnyás Pippire emlékeztet a Taviról készült legutóbbi friss, vidám fotóanyag, ami a holland L'Officielnek készült. Többször nem is ismétlem, mennyire kedves a szívemnek a blogger, ez a Jean-Paul Goude által fotózott sorozat pedig igazán illik a bohókásan divatos, most már igazi tini lányhoz. Végre nem öltöztették túl, a nevetségesen komoly és mesterkélt beállításokat és pózokat is elfelejtették. Helyette a kész termék egy őszinte és kedves szösszenet, eddig ez a kedvencem a Style Rookie bloggeréről. Komolyan, mennyire édes? 

Forrás

Megosztás:
3 komment

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N005 2011.10.13. 14:00:18

Egyáltalán nem édes. Sajnálomezvan.

agnes szucs · http://www.iiiinspired.blogspot.com/ 2011.10.13. 17:02:05

Nekem nagyon bejön! Egyébként nem vagyok hatalmas Tavi-rajongó, azért kedvelem, mert okos és érdeklődő.

á

maripán 2011.10.27. 20:48:30

Nem ertem mitol kulonleges ez a lany...hogy az anyja cipoiben jar es ugy oltozik mint egy hajlektalan, de minimum munkanelkuli vilagcsavargo. esetleg eppen attol roppant trendi hogy mennyire stilustalan? Absztrakt kategoriaban az abszolut gyoztes Patricia Field...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása