OurFashion

Ahogyan a nagyok csinálják - Véresen komolyan

2011.október.13. 21:12

**Anna**

1 komment

Aki nem tudja türelmesen kivárni a Halloweent - vagy szimplán túl menő ahhoz hogy ugyanakkor csinálja azt, amit mindenki más - egyszerűen csak előrehozza magának a bulit, akár egy könyvbemutató (jelen esetben az Irreverent) apropóján is. Carine Roitfeld igazán ért a puccos partik megrendezéséhez, egy héttel ezelőtt a divatvilág krémje maszkírozta magát igazán rémisztő vámpír seregletté. A Vogue exfőszerkesztőnek fantasztikusan áll az élőhalottság, mintha csak neki találták volna ki az egészet, még a felfutó harisnyaszemek is királynőien állnak neki. Tökéletes smink, tökéletes ruha és tekintet, biztosan megrémülnék ha egy holdfényes éjszakán felém suhanna egy kihalt utcán. Olivier Theyskens sem viccelt, amikor elment otthonról, semmit nem hagyott a véletlenre, pontról pontra követte a "hogyan legyünk vérszívók" tankönyvet. Abbey Lee Kershaw hófehér bőre, törékeny alkata már önmagában is megállja a helyét, ám a csodás testét körbeölelő gyöngyökkel díszített ruha teszi igazi éjjeli ragadozóvá. Anna Dello Russotól már meg sem lepődök a hatalmas döglött madár kalapon, minden eseményre, mint valami élő műalkotás jelenik meg, de pont emiatt imádjuk. Kár, hogy Karl Lagerfeld csak mint önmaga érkezett az eseményre...pedig olyan szívesen megnéztem volna helyes fogakkal, vérben tocsogó nyakkendővel  és mélyvörös szemekkel.  

Carine Roitfeld, Vladimir Roitfeld, Giovanna Bataglia

 

Olivier Theyskens

Karlie Kloss, Abbey Lee Kershaw, and Anna Dello RussoJulia Roitfeld, Karolina Kurkova, and Ines de la FressangeKanye West, Olivier Zahm, Karl Lagerfeld

Rick Owens & Michelle Lamy, Riccardo Tisci & Ciara

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása