OurFashion

Karácsonyi kívánságlistám a Louis Vuittontól

2011.október.12. 13:30

*Bianka*

2 komment

Nem hoznak egyszerű helyzetbe a nagy világmárkák, hiszen már ősszel elkezdhetek epekedni a karácsonyi kollekcióik után. Általában a Louis Vuitton nyitja minden évben a karácsonyi sajtóesemények sorát. Idén is így volt ez, hiszen már szeptemberben megérkezett a cirkuszi dizájnban pompázó meghívó. Minden évben a sajtóeseményen beleszeretek valamilyen Louis Vuitton darabba, végzetesen. Idén nem csak egy nyerte el a tetszésemet.

Kedvencem ez a klasszikus peep-toe magassarkú a sarkán egy kis lakattal:

Második kedvencem ez a napszemüveg, ami minden szettemhez menne télen-nyáron. Egyszerűen imádom:

Most következzenek a kendők. Az egyik kedvencem a világtérképes a másik pedig a zsiráfos. Mindkettőnek fenséges anyaga van élőben, szinte sikít érte a nyakam, hogy rákössem, de erre még várnia kell jó darabig sajnos:

 Táskák közül ez a nyomott bőr tetszik, ami különleges technológiával készül és korántsem olyan hivalkodó mint hivatalos monogramos társai. A színe is csodálatos élőben és a mérete is tökéletesen megfelelne a hétköznapokra is.

Valószínűleg a legfeleslegesebb dolog a kollekcióból a hatodik kívánságom, ez a táskadísz, ami viszont annyira helyes, hogy nem bírtam ki, hogy ne kerüljön bele a listába:

Fotók forrása: Courtesy of Louis Vuitton, Press

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.10.12. 14:19:34

Kedves Bianka! Ez egy igazán mutatós kis karácsonyi kívánságlista. Remélem mindegyik darabját ott találod majd a fa alatt! Ha valamelyik mégsem tetszene, küld át nekem nyugodtan, azt hiszem nálam el fog férni. :D

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.10.13. 12:30:32

Karácsonyra meglepem magam egy Canon 7d fényképezőgéppel. Hiába a lakatkás tűsarkú, ha nincs mivel jól megörökíteni a szilveszteri partit és jövő évi divateseményeket. :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása