OurFashion

Őszi sminkújdonságok 1: Yves Saint Laurent

2011.október.08. 12:58

fashionista

0 komment

Csomagolásmániás vagyok. Főleg a sminkek terén. Imádom, amikor egy szépen megtervezett, elegáns kompaktot nyitok ki reggelente a fürdőszobában, amikor egy limitált kiadású szájfénnyel frissítem fel a sminkemet az irodában, vagy egy kristályberakásos csomagolású rúzzsal változtatom át a nappali sminkemet vadabbá egy bulihoz. Az YSL pedig az a márka ami sem csomagolás, sem pedig a belbecs terén nem hagy cserben: a gyönyörűséges arany kompaktok mindig csodákat rejtenek.

Most ősszel a ragyogást állítja a fókuszba a luxuscég: ennek egyik eszköze a Teint Radiance alapozó (12.900 Ft), amely igazi klasszikus és az ígéretek szerint szaténos ragyogásba vonja az arcot (1. kép). Természetesen fényvédő is van benne és 6 árnyalatban dobták piacra. A Poudre Compacte Radiance ragyogásfokozó kompaktot (11.600 Ft, 2. kép) ajánlják hozzá, ami 3 színben érhető el.
Az igazi újdonság azonban az öt színben kapható matt és szaténfényű textúrákat ötvöző Blush Radiance (11.500 Ft) arcpír, amelynek középső, rózsaszínes árnyalata a Glamour napoknak köszönhetően be is fog vándorolni a sminktáskámba.

Egy új szempillaspirál családot is alkotott az YSL, amely Shocking névre hallgat és csavart keféjének köszönhetően extra dús hatás érhető el vele. A fénnyel játszó sötét pigmenteket tartalmazó spirál a fekete több árnyalatában (bordósfekete, szürkésfekete és tiszta fekete) érhető el. Ezen felül egy fekete szemhéjtus is tartozik a kollekcióhoz (7.900 Ft).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása