OurFashion

Mesevilág a párizsi divathéten 1.

2011.október.06. 12:19

*Bianka*

1 komment

A körhinta bájos és a vízalatti élet rejtelmes világa koronázta meg a 2012-es tavasz-nyári kollekciókat felsorakoztató párizsi divathetet.

A Chanel bemutatójára Karl Lagerfeld vízalatti világot álmodott meg, ahol a modellek kecses sellőként vonulnak végig a kifutón. A ruhák tényleg mesebeliek. Pasztell színek, fényes kiegészítők, angyali sminkek, tökéletes összhang.

A kifutón három magyar modell is szerepelt Mihalik Enikő mellett Srej Zsófia, és Rajzák Kinga is felvonult:

 

Srej Zsófi facebook rajongói oldalán azt is megosztotta, hogy Karl Lagerfeld nagyon jókedvűen zárta a showt, minden modellt megpuszilgatott türelmesen, majd elviharzott Anna Wintourral. A díszlet egyébként még képről nézve is igazán hátborzongató volt:

 Fotók forrása: Style.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.10.06. 16:25:21

Nekem inkább jégkirálynős a képek hangulata, a díszletek is inkább emlékeztetnek hóval fedett kunyhóra és fákra. Persze, látom a kagylókat, de valahogy még sem érezni át, hogy ez most víz alatti világ. De így a ruhák is jobban tetszenek:D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása