OurFashion

Magyar Ősz: Use - unused új kollekció

2011.október.05. 09:24

*Bianka*

2 komment

Korábban is voltak már USE ruháim, mindig találtam valamit a kollekciójukban, ami passzolt az én stílusomhoz. Az idei őszi-téli kollekció azonban számomra telitalálat. Az anyagok, fazonok és színek olyan tökéletes harmóniában lógtak a Temporary Shop-ban, hogy elsőre, mikor megláttam elállt a lélegzetem. Annyira megnyugtató összhangban simultak egymáshoz a darabok, hogy egy ideig ki sem mertem emelni egyet-egyet, hogy közelebbről is megnézzem. Érdemes volt azonban, közelebbről is szemügyre venni.

Az idei kollekció kicsit retro, közben nagyok klasszikus és mégis igazán 21. századi. Sok fazonról Catherine Deneuve stílusa jutott eszembe, és mivel számomra ő "a divatikon", így hamar rájöttem, hogy dönteni sem tudnék, hogy melyik ruhát vegyem meg. Ha esetleg kikötnék egy fazon mellett, akkor is nehéz lenne a narancs, a szürke vagy a lila árnyalatok közül választanom.

Megpróbálom hát mégis tetszési sorrendbe tenni a képeket:

ÁRAK:

1. Ruha: 70 200 Ft

2. Ruha: 52 400 Ft

3. Ruha: 58 700 Ft

4. Ruha: 45 400 Ft

5. Ruha: 65 300 Ft

6. Ruha: 87 100 Ft

7. Kabát: 77 400 Ft

Fotó: press kit

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.10.06. 16:32:36

Az első ruha nagyon tetszik, csak a színével nem vagyok kibékülve. De mivel csupán elvből nem hordok pirosat/vöröset (nem azért, mert nem áll jól:D), elméletben bevállalnám;)

Bee Boszy 2011.10.09. 19:32:03

Hmm!!! A negyedik ruha színe és szabása... elképesztően szépséges!!! Az a kék!!! Nem tudom mi lehet az árnyalat fantázianeve, de - úgy látom - a poroszkéknek és a pávakéknek egy nagyon finom keveréke... Szívesen viselnék ilyet... csak hát... nem szürke cipővel. Legyen mondjuk az övvel harmonizáló: aranybetétes fekete pipellő + egy aranycsatos fekete kis táska! :-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása