OurFashion

Emma az Elleben

2011.október.05. 10:16

**Anna**

4 komment

Igen, igen, igen! Egyre jobban bebizonyosodni látszik, hogy Emma Watson kotnyelesen bájos pofija minden divatanyagban megállja a helyét. Annyira édes és kedves, egy pillanatig sem tudom megérteni, létezhet-e olyasvalaki, akit nem ejtett már rabul. Bár nem ez az eddig legjobban sikeredett sorozat róla, és a már Facebookra posztolt címlap sem éppen a legjobban van megvágva (csak azok kapják meg ezt a címlapot, akik előfizettek a magazinra) mégis szívemnek kedves részletekkel van tele. Abszolút kedvenc a második kép, a manikűrt pedig minél előbb meg akarom tudni, hogyan készült. Emma rakoncátlan mint mindig, ráadásul láthatóan növésnek indult a fiúsra vágott rövid haja is, az interjúra pedig kifejezetten kíváncsi lettem. Szerencsére már itt lapul a szobámban a novemberi angol Elle, munkába menet neki is kezdek az olvasgatásnak.

Bocsánat a bal sarokban megjelenő logók miatt, de mivel még csak tegnap jelent meg a magazin, csak ezek a fotók voltak fellelhetők az interneten.

Forrás

 

Megosztás:
4 komment

Címkék: fotó emma watson elle

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2011.10.05. 12:38:57

Nagyon jó kis képsorozat. Emma igazán vagány a képeken. Nagyon tetszik, hogy sok arca van!

l2njpx 2011.10.05. 17:27:05

Azt már régóta tudni szeretném, hogy mi értelme van annak a magazinkiadásban, hogy okróber elején már a novemberi lap jelenik meg (és így tovább minden hónapban).? Mi volna abban a rossz, ha minden hónapban az adott havi magazin jelenne meg??? Tényleg érdekel.

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.10.06. 00:03:18

Jé, a legtöbb képen meg sem ismerném.

sophia1110 2011.10.06. 11:29:38

Hú, nagyon tetszik! A haja, a ruhák, az arckifejezései. El vagyok ragadtatva!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása