OurFashion

Design Hét Divatszemmel 1.

2011.szeptember.30. 10:20

*Bianka*

1 komment

Megkezdődött a Design Hét és mi az egész programsorozat alatt szemezgetünk nektek a divat és design tematikájú programokból:

  • A kortárs lengyel design jellegzetességeit 18 designer és designer-csoport részvételével bemutató Unpolished - kortárs lengyel design című kiállítás 19:00 órakor nyílik meg az Iparművészeti Múzeumban.A Design Hét ideje alatt ugyanitt tekinthető meg a Designed in Poland vándorkiállítás, melyen borostyánműves ékszereket láthatunk dísztárgyak és üvegművészeti alkotások társaságában.

 

  • A Tervhivatal építészstúdió Substitute bútorkollekciója a Nubu aktuális őszi-téli kollekciójával együtt jelenik meg a Mono Fashion Store kirakat kiállításán.

 

  • Az idén első alkalommal meghirdetett Munkaruha Design Versenyre hivatásos tervezők és diákok készítettek pályamunkákat, melyeket a Textilmúzeumban tekinthetnek meg az érdeklődők a 14:00 órakor nyíló kiállításon.

 

  • Színes mesék - Mesés színek címmel Abaffy Klára, Gaál Gyöngyvér és Huber Kinga munkáiból nyílik kiállítás a Sterling Ékszergalériában 18:00 órai kezdettel, az Erlin Galériában pedig a LACK Interaktív Pop-Up Kiállítás 19:00 órakor, melyen az eddig megjelent lapszámok legjobb fotóanyagaiból összeállított válogatás tekinthető meg.

 

  • A Werk Film, Stílus és Írás Akadémia Rettenetes Retró címmel rendez kiállítást Nagy Gábor György képzőművész gyűjteményéből. A 20:30-kor kezdődő megnyitót a Szputnyik Shop retró divatbemutatója, John Johnson fotóművész multimédiás háttere, továbbá Pál Zsuzsanna Rebeka médiaművész fotónaplóján alapuló kiállítás színesíti.

 

Idén is folytatja a Design Hét a két éve útjára indított vásárlási akcióját, amely a főváros legjobb boltjaiban és designgalériáiban zajlik. A Design Hét Vásárlási Akció lényege, hogy szeptember 30. és október 9. között a programfüzetben található kuponokkal 72 üzletben lehet 20% kedvezménnyel vásárolni.

Megosztás:
1 komment

Címkék: design hét

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spacegirl · http://makeup.blog.hu 2011.09.30. 11:36:18

ennek a válogatásnak nagyon örülök, köszi :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása