OurFashion

Smink a Giorgio Armani kifutójáról - megjelenés előtti termékekkel

2011.szeptember.29. 17:39

fashionista

1 komment

A Giorgio Armani szépségápolási vonalának a téli kollekciója, a Madre Perla a nevéből is kitalálhatóan a gyöngyház köré épül, a leggyönyörűbb termék pedig egy olyan kompakt (lásd legalsó képen jobbra), amelynek csomagolása ezt a színjátszó bevonatot kapta és multifunkciós highlightert (szemhéjpúderként is használható) rejt. A fehéres fényben irizáló termék került a fókuszba a Giorgio Armani 2012-es divatbemutatójának sminkjében is: Linda Cantello ezt a fényjátékot helyezte a szemre és az egész halántékra is, amely kontrasztban áll a bőr és az alapozás mattságával és a szájfény nedves csillogásával.

A bőr előkészítése után a Designer Lift alapozóval (szintén újdonság!) kezdte a sminket, majd árnyékolással tette hangsúlyossá az arccsontot, de a megszokottól eltérően nem egy más tónusú alapozóval, vagy púderrel csinálta, hanem barna szemceruzát (Smooth Silk Eye Pencil) tett a kezére, az ujjbegyével elmaszatolta, majd azzal árnyékolt, végül púderrel mattította a bőrt (Luminous Silk Powder).

Ezután ceruzával és tussal cicás szemkontúrt rajzolt, majd a legújabb, ezüstös fényben játszó Eyes To kill szemhéjporral árnyékolta a szemet. A szemgödörbe egy újabb, íves, középen megszakadó ceruzavonal került feketével, hogy hangsúlyosabb legyen a cicás forma. Végül a halántéknál a haj vonaláig került fel a gyöngyházas highlight. Az utolsó lépése a sminknek egy natúr szájfény volt (Gloss D'Armani)

Megosztás:
1 komment

Címkék: beauty smink giorgio armani

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thebeat 2011.09.29. 18:58:52

erre szavak sincsenek :) gyönyörű! bár a szemsminknél egy vonallal kevesebb is elég lett volna az én ízlésemnek, de a highlighter tökéletesen mesés:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása