OurFashion

Neszesszerfrissítés 0 forintból!

2011.szeptember.23. 18:21

fashionista

0 komment

A megoldás pofonegyszerű: talán eszedbe sem jut, hogy milyen multifunkciósak a sminkszereid, amíg ki nem éled a kreativitásod, és fel nem fedezed, hogy egy-egy ritkábban előszedett sminkcuccod mennyi lehetőséget rejt magában. Változtass a megszokott használati módon, és legyen 5 új sminkcuccod 0 forintból! Lent a saját tapasztalataimból szemezgetek, de a kommentekben bátran osszátok meg ti is a saját tippjeiteket!

1. Arcpírból szemhéjpúder
Ma reggel 2 tömött doboz sminkcucc előtt állva jött ki rajtam a 'nincs egy rendes szemfestékem' hiszti. Aztán megláttam két pirosítót, amit szinte sosem használok, mert túl szépek (már többször bevallottam nektek, hogy néha csak azért veszek sminkcuccot, mert annyira jól néz ki/különleges a csomagolása, de épp emiatt nem merem használni): a MAC Quite Cute (2. kép) & a Surf, Baby! (1. kép) kollekciókból. Egyből meg is volt a megoldás: a középen lévő szívecskét és a pezsgőarany hibiszkuszt is kipróbáltam, majd végül az utóbbi mellett döntöttem, és máris olyan érzésem lett, mintha egy vadonatúj szemhéjpúder lenne a szememen.


 

2. Szemhéjpúderből  tus
A MAC Venomous Villains (3. kép) kollekciójának Mineralize szemhéjpúdereit hétvégén egy füstös bulisminkhez használom, hétköznap az irodába pedig egy vékony ecsettel, nedvesen teszem fel egy vékony vonalban a szemhéjamra - olyan, mintha enyhén csillogó tussal húztam volna ki.

3. Glitterből szájfény vagy körömlakk
Egy tégelynyi glittert (4. kép) szerintem lehetetlenség önállóan, házi igénybevétel mellett elhasználni, így érdemes egy megunt, hasonló árnyalatú, enyhén áttetsző szájfényt vagy csillámmentes, krémes körömlakkot egy kis glitter bevonásával feldobni. Az előbbinél az applikátort mártsd bele a glitterbe és úgy kend az ajkaidra, az utóbbinál pedig csak szórd a még nem megszáradt lakkra a glittert és egy színtelen réteggel tartósítsd. Érdemes kísérletezni a színekkel (pl. fekete körömre arany vagy pink glitter).

4. Szemhéjpúder palettából/napkrémből bronzosító
Amikor a Giorgio Armani sminkmestere, Rusznyák Gyula nyári kollekciójuk szemhéjpúder palettájának (5. kép) színeit elegyítette és vitte fel bronzosítónak az arcomra, először nagyon meglepődtem. De aztán a csodálkozást azonnali trükklopás követte, mivel azóta is szívesen bronzosítok szemhéjpalettával. (Ezt mindenképpen kísérletezzétek ki a saját sminkszereitek alapján, hiszen nem minden paletta alkalmas erre.)
Az egyik nyári napozókrémem kicsit színezett és csillámos, így néha azt kenem az arcom almácskáira, hogy napcsókolta hatású legyen a végeredmény.

5. Színezett ajakbalzsamból pír
Szerintem ez a legismertebb módszer: egy pöttynyi folyékonyabb állagú balzsam (6.kép), és nem kell cipelni magunkkal pírt. Elég az ujjbegyekkel az arcbőrbe dolgozni, és már kész is a hamvas-rózsaszínes hatású, krémes pírt tökéletesen helyettesítő smink.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása