OurFashion

Októberi MAC újdonságok - Art of Powder & Posh Paradise

2011.szeptember.22. 16:04

fashionista

1 komment

Art of Powder: a három púderből álló kollekciót a modern művészeti mozgalmak inspirálták. Az op-art optikai bronzosító napcsókolta bőrszínt kölcsönöz. A színe bronz arany csillámokkal és neonrózsaszín arany csillámokkal. Ára 12.000 Ft.

A graffitis street art szemhéjpúder (12.000 Ft) világosbarna, fehér, világoskék, sötét narancssárga, pasztellrózsaszín és pasztellkék színeivel igazán sokféle szemsmink elkészítése lehetséges, ráadásul elképesztően csodásan néz ki, de sajnos online fórumokon a tesztelők nem voltak a használatától igazán elragadtatva. Októbertől lesz kapható, így amint lehet, benézek egy MAC üzletbe és kipróbálom.

A kedvencem a kollekcióból a The Abstract highlighter (12.000 Ft). A rózsaszín alap sárgás arany vonalakkal, levendula és középrózsaszín pöttyökkel igazán szemet gyönyörködtető, és a leírás alapján a színek kombinációja is nagyon harmonikusnak és viselhetőnek ígérkezik, így az ár ellenére is szemezek vele...

 

A Posh Paradise az előzőekben bemutatottnál jóval nagyobb, több elemből álló kollekció: matt rúzsok (4.900 Ft), paint potok (5.200 Ft) és körömlakkok (3.300 Ft) vannak benne. Nagyon buja színekkel játszik a kollekció: mély lilák, gazdag kékek, csillámló feketés árnyalatok vannak benne, ráadásul a matt rúzsok végre nem csak rikító árnyalatokban, hanem natúrabb színekben is elérhetőek. Nekem a feketés-lila körömlakk KELL és a meglévő sötét paint potom mellé egy világosabb beszerzését is fontolgatom.

 

Ti milyen sminkszerek beújítását tervezitek az őszi/téli szezonra?

 

 

Megosztás:
1 komment

Címkék: mac beauty smink

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása