OurFashion

Felder Felder és Bora Aksu

2011.szeptember.21. 16:17

**Anna**

0 komment

A kollekciókat a neten utólag megnézegetni soha nem átütő élmény, gondolom, ti sem élveznétek, ha most elkezdenénk nektek ömleszteni az összes kifutón készült képet. Mindenképpen ajánlott a kedvenceket átlapozgatni, de egy idő után már se füle se farka az egésznek, ráadásul a 2012-es szezon is tele lesz digitális printekkel megnyomott szürreális fantasztikumokkal. A monotonitás elkerülése végett csak a kedvenc darabjaimat választottam ki Felder Felder és Bora Aksu kollekcióiból, mellé pedig a kiállításon látott fotókat pakolgattam.

A Felder Felder ikrek most sem szakítottak a szegecsekkel, ám kollekciójuk sokkal finomabb lett az eddigieknél. A finom pisztácia zöld, a narancsfagyi sárga és a fekete számomra olyan együtt, mint egy jól megalkotott macaroon tál. Tökéletesen menő, kicsit megszokott, de nem lehet vele mellényúlni.

Bora Aksu szemmel láthatólag imádja a különleges, funkciójukat teljesen elveszítő szabásvonalakat, amik szépségesen ölelik körbe a női testet. A különálló gallér tompán csillogó gyöngyökkel lett a kedvencem, de különböző áttetsző anyagok és a fodor párosítása is tuti befutó lesz a látványos editorialok világába. Idén először nem csak a ruhák, hanem a kifutón megjelent harisnyák is kaphatóak lesznek, így ő kap még egy plusz pontot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása