OurFashion

Vágó Réka tervezi az év legkiválóbb nőjének cipőjét

2011.szeptember.18. 08:51

*Bianka*

0 komment

Nőként vezető szerepben helyt állni többet jelent, mint szakmailag sikeres üzletemberként, vállalkozóként vagy akár művészként nagyszerűen teljesíteni. Nőként számos egyéb kritériumnak is meg kell felelni, ami sokszor embert próbáló és összetett feladat, az így elért siker ezért külön elismerést érdemel. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara az idén adja át a második Női Kiválósági Díjat, hogy olyan nők munkáját és életét ismerje el általa, akik szakmájukban és magánéletükben is sikeresek és mások számára is példamutató, inspiráló életet élnek. 

A kampány látványvilága is ezt az összetett szerepkört és a kiemelt vezető szerepet jeleníti meg egy igencsak feminin jelképrendszeren, egy női cipősszekrényen keresztül.

Dr. Jádi Németh Andrea, a zsűri elnöke elmondta, hogy „a cipősszekrény, nem véletlenül, erős sztereotípiára épít, számtalan szerepet jelenít meg. A vezérmondat azonban megfordítva is igaz, minden cipő mögött ott a nő; a kimagasló női vezető pedig nemcsak a szerepeivel, feladataival él együtt, hanem egy csapatot finom női beleérző képességgel, de következetesen és hatékonyan vezetni, motiválni képes példamutató, irányító személyiség. A díj tehát ebben az értelemben nem „karrier-díj”, hanem elismerésre, követésre méltó emberi-női értékek, magatartásformák, életstílus, életvezetés komplex értékelése.

A Díj szervezői a cipő-párhuzamot a nyeremények koncepciójába is átemelték, így a zsűri több körös válogatása után első helyen végző hölgy az elismerésen túl egy exkluzív lehetõséget kap, hogy Vágó Rékával, a nemzetközi elismerésekkel is rendelkezõ magyar cipõtervezõvel a saját igénye és ízlése szerint közösen tervezzenek meg egy pár lábbelit.

 

A Díjra 2011. szeptember 30-ig lehet hölgyeket jelölni. További információért kérjük, látogasson el a www.noikivalosag.hu címre.

 

 

 

Szöveg és fotó forrása: sajtóközlemény


 

 

Megosztás:
0 komment

Címkék: amcham vágó réka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása