OurFashion

Amerika arcai

2011.szeptember.14. 10:46

**Anna**

2 komment

A W Magazine minden hónapban meglep valami különlegesen szép, vicces vagy bátor sorozattal, most Justin Timberlaket és Amanda Seyfridet amerikai zászlóba csomagolva. Tökéletes politikus párocska, tőlem együtt és külön-külön is megkapnák a szavazatot. Első pillanatban azt hittem, Mila Kunis pózol a popsztár mellett. Feltételezésem jogos is lett volna a mostanában bemutatott filmek tekintetében, de örülök, hogy valaki nem követi az ilyenkor megszokott mintát, unalmas lenne még a hatvannyolcadik magazinban is közös fotókat látni róluk. Amandát meg szeretjük, annyira, hogy még a Little Red Riding Hoodot is elfelejtjük neki.

W October 2011 Justin Timberlake & Amanda Seyfried by Michael Thompson

 

1

2

3

Forrás

 

Megosztás:
2 komment

Címkék: fotó celeb 2011 tél 2011 ősz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

queenR 2011.09.14. 15:35:02

pedig van közös filmjük! Lopott idő (In time) de persze nálunk csak október végén várható

l2njpx 2011.09.14. 17:34:29

Pont ezt akartam én is mondani, hogy nem jól tudjátok, mert ez a magazin is követi a szokásos mintát, tekintve, hogy most jön a közös filmjük. Kicsit máskor nézzetek utána:-)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása