OurFashion

Őszi nyaralási vágy: Velence

2011.szeptember.13. 14:28

*Bianka*

3 komment

Igaz, hogy nem rég voltam Velencében, pontosabban két éve, de mégis mostanában akármikor meglátok egy divatanyagot, amit ott fotóztak teljes ámulatba esek. Újra el kell mennem, bejárni a kis sikátorokat, átrohanni hajnalban a kis hidakon, ámulva nézni a kirakatokat és a stílusos nőket, amint kiszállnak a vízilimuzinból.

Ehhez a hangulathoz nyúlt hozzá a Grazia magazin német kiadásának szeptemberi lapszámában Leo Krumbacher fotós. A "Tél Velencében" című fotósorozat eleganciája kétségbevonhatatlan. A stylist olyan márkáktól választott ruhát Merle Bergers modellre, mint a Prada, Gucci, Versace és a Dolce and Gabbana.

Nektek melyik ruha és melyik kép tetszik a legjobban?

Képek forrása

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thebeat 2011.09.14. 11:49:28

gyönyörű képek,gyönyörű Velence :)
1,3,4,6 képek a kedvenceim :)

Bee Boszy 2011.09.16. 20:59:11

Issstenem, de GYÖNYÖRŰ!!! - Az első kép a legcsodásabb. Olyan szuggesztív! Hangulata, illata, tapintása... szóval: dimenziója van.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása