OurFashion

Love or hate - Rihanna fehérneműben

2011.szeptember.13. 10:53

**Anna**

3 komment

Rihanna egy igazi kaméleon, egyik percben még hosszú, démon vörös hullámokkal ropja egy karneválon, másik pillanatban már az Emporio Armani Underwear kampányának fekete fehér fotóin feszit szőke, kisfiúsan rövid hajjal. Steven Klein kampánya most sem az énekeső, sem a képek miatt nem áll közel a szívemhez, azt pedig mindenki pontosan tudja, hogy Rihanna ennél sokkal gömbölydedebb formákkal rendelkezik deréktájékon, érthetetlen számomra, miért kell a nőies vonalakat leretusálni. Kicsit olcsó, de lehet, hogy csak a furcsa szőke paróka zavar be a képbe. Nektek tetszik?

 

 

 

 

Rihanna Armani 

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.09.16. 21:38:02

hihi:), emlékszem, amikor az Umbrella nagy szám lett, valahol volt valami riport Rihannával, ahol azt nyilatkozta, hogy ő nem olyan sztár lesz, aki fehérneműben pózol... hm, hát ezt benézte...:D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása