OurFashion

Holnaptól kapható itthon is a csodaszérum, amelyre Angliában több hónapos várólista van

2011.szeptember.11. 09:40

fashionista

4 komment

A Lancôme új arcápoló korrektorának, a Visionnaire-nek a piacra dobását még sosem látott lelkesedés előzte meg külföldön. Angliában több hónapos várólisták előzték meg a bolti forgalomba kerülést (sőt, bizonyos vidéki városokban még most is vannak), ráadásul akkora sláger a termék, hogy azon túl, hogy rengeteg fogy belőle, a sajtó (és ezalatt most nem a női magazinokat, hanem a napilapokat értem) is megállás nélkül cikkez róla. A Daily Mail egyenesen csodának nevezi az arcápolót, amelyet az elsők között már Kate és Pippa Middleton is kipróbált.

Innen egyenesen merül fel a kérdés: vajon mitől lett máris ekkora szenzáció ez a krém? Nos, már a pontos megnevezése is 'arcápoló korrektor', azaz egy olyan készítmény, amely segít tökéletesíteni a bőr olyan kisebb egyenetlenségeit, ráadásul akkora mértékben teszi mindezt, hogy olyan hibákat is kijavít, amelyek miatt amúgy már akár kés alá is feküdnének/botoxoztatnának a perfekcionista nők. Harcol a napsugárzás okozta károsodás ellen, ráadásul klinikailag bizonyítottan teszi mindezt. Harminc év feletti nőknek ajánlják a használatát. Ára 22.500 Ft (30 ml).

Nagyon meggyőzőnek hangzik mindez és én, mint hivatalos beauty-addict nagyon kíváncsi vagyok a hatására, így arra kérek mindenkit, hogy ha kipróbáltátok, akkor mindenképpen számoljatok be róla akár a e-mailben, akár pedig a kommentekben

A többiek pedig addig is mondják el a véleményüket: gondolkodtatok már valaha arcbőr tökéletesítő kozmetikai beavatkozáson/botoxon?

Forrás

Megosztás:
4 komment

Címkék: beauty lancome

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Red hat 2011.09.11. 19:00:46

Én azt hittem, hogy a női magazinokat nevezik tabloidnak..

N005 2011.09.11. 22:00:08

Haha, ezek az összetevők 12 év kutatás "gyümölcsei"?
Aqua, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Alcohol Denat, C12-15 alkyl benzoate, Dipropylene glycol, Pentaerythrityl tetraethylhexanoate, Polysilicone-11, Dimethicone, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone Polymethyl Methacrylate, CI 77891, Mica, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Adenosine, Dimethiconol, Caprylic/Capric Triglyceride, Disodium EDTA, Citronellol, Inulin Lauryl Carbamate, Parfum, sodium tetrahydrojasmonate, ammonium polyacrldimethtyltauramide/ammonium polyacryloydimethyl taurate, hydoxyethylellulose, argilla/magnesium aluminium silicate, tetrahydrojasmonic acid, Citronellol, Inulin Lauryl Carbamate, Parfum/Fragrance.

Inkább kihagyom ezt a fantasztikus terméket...

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.09.11. 23:59:28

Megmondom őszintén, ennyi pénzért perpillanat inkább celluxszal fixálom az arcom. De aki meg teheti, az tegye.

fashion victim 2011.09.16. 09:37:33

Ott a pont BabyDoll-nal. Ahol a glicerin a 3. osszetevo....
Ha beauty termekekrol irtok, akkor miert nem kerdeztek engem?! :) Londonban most az EGF Bioeffect szerum a nagy durranas. Az osszes beauty blog errol aradozik. Lancome? Ugyanmar. Ha jo termekeket akartok kiprobalni, akkor a kozmed vonalon kell elindulni. Skinceutical, Retnia-A, Bioeffect, stb.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása