OurFashion

Rúzs egy ötévesen

2011.szeptember.10. 08:54

fashionista

5 komment

Suri Cruise pink kalapban és skarlátvörös rúzsban ugrándozott a minap New York utcáin, mire a bulvársajtó ismét szétkürtölte, hogy Katie Holmes milyen 'érdekes' nevelési elveket vall, hogy ezt hagyja.

Ezzel szemben szerintem mindannyian emlékszünk arra, amikor hasonló idős korunkban anyukánk sminkkészletében turkálva bohócot pingáltunk magunkból, az akkor még olyan divatos világoskék szemfestékeknek és gyöngyházrózsaszín rúzsoknak köszönhetően.

Persze a szennylapok bőszen hallgatnak arról, hogy nem az ártalmas egy kisgyereknek, ha alkalmanként 'felnőttesdit' játszhat, hanem az, ha papparazik hada figyeli minden lépését, akik megijesztik, és amivel egyszerűen nem tud mit kezdeni, és ezeken a mindennapi furcsaságokon az sem fogja túllendíteni, hogy 130 pár cipője van. Mert nem is hiszem, hogy egy ötéves felfogja, hogy az milyen sok.
Ti is kontárkodtatok anyukátok sminkkészletében gyerekként? 
 

forrás

Megosztás:
5 komment

Címkék: beauty gyerek divat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lucienne · http://lucienne.freeblog.hu 2011.09.10. 09:59:19

Mennyire igazad van! Végre valaki, aki látja az érem másik oldalát.
NAGYON sok szülő kényezteti a gyerekét, csak éppen nem Tom és Katie fizetéséből, ezért nekik nem tesz szemrehányást senki... :D

2011.09.11. 23:26:36

Anyukámnak nem volt sminkkészlete:)... De nagyon igaz, amit írsz. Az amúgy szerintem megint egy másik dolog, hogy egy kislány kontárkodik otthon anya cuccaival, vagy hogy ki is megy vele az utcára... Én attól is kész vagyok, amikor 5-10 éves kislányok körmén ott marad hétfőre is a hétvégi babazsúrról a csillogós lila körömlakk.

fashion victim 2011.09.16. 09:40:21

Nem mintha ANNYIRA oreg lennek, de velunk az altalanosban is lemosattak a sminket, nemhogy 5 eves korban. Persze engem mar akkor is vonzott az ilyesmi, de anyum nem engedte.

rebirebi 2012.06.01. 19:25:03

feltúrni anyukád sminkkészletét és bohócnak festeni magad szerintem azért kicsit más mint hogy anyukád 5 éves korodban magassarkúban kalapban és rúzsban "sétáltat"... nem biztos hogy szegény kislány akart felnőttesdit játszani, és nem hiszem hogy olyan nagyon jót tesz egy gyereknek hogy nem játszhat igazán mert nem lehet túl kényelmes ilyen cuccban ennyi idősen...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása