OurFashion

Városok háborúja: Párizs vs. New York

2011.szeptember.06. 13:38

fashionista

3 komment

Vészesen közelegnek a divathetek, ráadásul szombaton Párizsba utazom (nem voltam sehol a nyáron, így nekem ez a nyaralás), így arra buzdítalak benneteket, hogy gondolkodjatok el azon, vajon melyik városban lehet jobb a Fashion Week - New Yorkban vagy Párizsban? Vahram Muratyan a blogján éles illusztrációival világít rá a városok közti különbségekre anélkül, hogy értékítéletet tenne. Divat, hétköznapok, szarkazmus -ez mind benne van a műveiben, rengeteg humorral átitatva.

Kötelező kattintani, a kommentekben pedig szavazni: Párizsba vagy New Yorkba vágytok jobban?

 

Megosztás:
3 komment

Címkék: érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GodMother · http://www.veszta.hu 2011.09.06. 14:05:47

Sonia vs. Anna nagyon nagy, de a többi is szarkasztikusan fantasztikus. :)

Jó utat, Párizs nagyon szép.

Amúgy nem tudnék dönteni. :)

exclusive 2011.09.06. 20:08:49

Hát.....nehéz döntés, de mivel Párizsban már jártam, ezért most New Yorkba vágynék! ;)

mackofej 2011.09.07. 17:25:40

Mindkét városban jártam, és egyértelmű a válasz: New York. Tény, régóta nagy szerelmem NYC, 8 éves korom óta vártam hogy eljussak, 27 évesen sikerült. Párizsban 25 évesen voltam, nagyon szép, és azt is látni kell, de azt szoktam mondani:NYC-ot mindenkinek felírnám receptre, minimum egyszer kötelező, látni kell.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása