OurFashion

Te milyen cuccban várod a szerelőt?

2011.szeptember.05. 10:11

*Bianka*

1 komment

Biztosan nem olyanban, mint Candice Swanepoel és biztos nem úgy néz ki a szerelő, mint az Allure szeptemberi lapszámában, hiszen ott  Ian Somerhalder színész alakítja ezt a szerepet. Az editorial összhatása szinte libabőrössé tesz. A képek hangulatáról rá lehet jönni, hogy Mario Testino készítette őket. A színek, a styling és Candice olyan csodálatos harmóniában állnak egymással, hogy szívesen kinyomtatnám az egyik képet és óriásban kitenném az irodám falára. Mondjuk rögtön az elsőt, vagy a másodikat hiszen ez a kettő a kedvencem. Az őszi kollekció pasztell darabjai Vera Wang, Versace és Michael Kors kollekcióiból kerültek ki. 

Na gyerünk lányok valljátok be, hogy mi az ami nálatok már hónapok óta vár a szerelésre? Nekünk például az előszobai fogas már egy éve nincs felfúrva és az üvegest is jó pár hónapja folyamatosan hívjuk...

 

 

Fotók forrása

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása