OurFashion

Hétvégi kedvenc fotósorozatom 1.

2011.szeptember.03. 11:04

*Bianka*

3 komment

Ma reggel Garfield nézés közben kezdtem el megnyitni szokásos külföldi divatblogjaimat, hogy keressek valami olyan divatanyagot, ami igazán tetszik. Rögtön kettőbe is beleszerettem, jöjjön ma az első:

Az első az Abbey Lee Kershaw-val készült Numéro anyag. Annyire elbűvölnek a színek, az árnyékok és a helyszín adta hangulat. A styling több, mint tökéletes. Olyan, mintha a stylist egy életen át válogatta volna a Prada és McQueen darabokat egymáshoz.

Fotók forrása: FGR

Megosztás:
3 komment

Címkék: prada alexander mcqueen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.03. 22:00:40

Nem értem! EZ valahol a viking Brünhilda és Harry Potter közé próbálja pozicionálni magát. Egy kis kreativitással többet ki lehetne hozni a lányból... Ha már csak ilyen ruhákra fussa...

Dr. Jula Watson 2011.09.04. 20:47:18

Ööö.... Csak nekem tűnik úgy, hogy a második képen valahogy nagyon furcsán, természetellenesen áll a lába? A negyediken meg a túl soknál is sokkal több a ps.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása