OurFashion

Taviból igazi újságíró lesz

2011.szeptember.01. 14:07

**Anna**

1 komment

Mint ahogyan az valahol várható is volt, Tavi Gevinson nem áll meg a blogolásnál, sokkal nagyobb babérokra tör. Szeptember 5-től ugyanis ez a 15 éves divatzseni elindítja saját, tiniknek szóló online és nyomtatott formában megjelenő magazinját. Napi három poszttal, izgalmas témákkal, és ami igazán nagy dolog, évi két színes, szagos, valódi magazinnal fog jelentkezni.

Én nagyon drukkolok neki, bár eleinte kifejezetten kirázott tőle a hideg, mostanra valahogy megbarátkoztam vele. Sokat finomodott az évek során, már tényleg látom, hogy van benne valami, nem csak egy amolyan nagy hűhó semmiért.

Szóval négy nap múlva katt IDE, most megkapják a magukét a Bravot olvasgató tini lányok.

Blogger Tavi on Her New Magazine, Respecting Teen Readers

Forrás

Megosztás:
1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.09.01. 23:41:03

A tinilányoknak Tavi-ról maximum a 'rózsa' jut eszükbe, de azt hiszem ő sem bánja, ha a célközönség nem abból az archetípusból válik ki.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása