OurFashion

Magyar ősz: Kepp Showroom

2011.augusztus.30. 12:09

*Bianka*

4 komment

A "Magyar tavasz" névre keresztelt ad-hoc rovatunk nagy olvasottságot és lelkesedést váltott ki, így úgy gondoltuk, hogy ezt a cikksorozatot ősszel is elindítjuk.

A KEPP Showroom sajtóközleménye reggel esett be a postafiókomba, amiben egy mondatrész nagyon megragadt: "A KEPP ebben a szezonban a visszafogottság és az őrültség határán lavírozik". Hát lássuk azt a határmezsgyét!

A lányokat idén a havas tájak, az erdei állatok és a kollekció egészére ránézve egyértelműen Skandinávia ihlette meg. A tervezők eddigi legkomplexebb kollekciója a kísérletező és újító hozzáállás nevében született meg. Nekem nagyon tetszik a hangulat, amit a kampány képeken Pálmai Angie kialakított. Odavagyok a fejdísz ötletétől is. Igaz, hogy még nincs egy KEPP Showroom darabom sem, de az első képen látható nadrágot és blúzt szívesen elfogadnám:

A lookbook képek hangulatában készültek el a termékfotók is. A cipők, mint mindig most is nagyon bumfordiak számomra, de a táskák nagyon szépek lettek:

Kreditek:

photo: Peter Hencz

creative concept and styling: Angie Pálmai (Curated by Atelier)

make-up : Richard Fazekas

hair: Kászon Hortobágyi (Close)

styling assistant: Janka Arnóczy, Annamária Molnár

model: Sára @ Icon

Fotók forrása: KEPP BLOG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.08.30. 16:54:27

a ruhákból elég kevés látszik, mert rálóg a maca seprűre sikeredett lobonca...de ez nem is akkora baj

lédigaga sehol sincs ehhez az őrülethez képest :DDD

drendy 2011.08.30. 17:09:55

idiótaság (a második képen szereplő kötött tornadressz kifejezetten hányadék)

SarahConnor 2011.08.30. 20:37:37

Érdekes, a bemutatott cuccok nem fognak meg, de a képek maguk (a beállítások, a háttér, a koncepció) nagyon inspirálóan hatnak rám, tetszenek! A táskák egész jók. A dressz valóban rémes :)

bbarb 2011.08.31. 09:23:46

Szerintem pont a dressz halálos, bár csak cingár csajokon mutat, olyan vastag kötésű. Nekem csak a műanyag karkötők nem tetszenek, olyan déja vu érzésem van, mintha koppintás lenne.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása