OurFashion

OurFashion x Starbucks

2011.augusztus.22. 13:35

fashionista

0 komment

Amikor megkerestek minket a Starbuckstól, hogy mi lenne, ha kitalálnánk egy új Frappuccino ízt, gyakorlatilag letörölhetetlen vigyor kúszott az arcunkra, és azonnal elkezdtünk ötletelni az ízeken, vitatkozni azon, hogy kávés vagy csak jeges legyen az ital, és még sorolhatnám a sok-sok eldöntendő kérdést.

Persze hamar rájöttünk, hogy ki is tudná nálatok jobban megmondani, hogy milyen legyen a nyertes íz, így a Facebookon kifaggatunk benneteket, hogy ti mit javasoltok. Aztán pénteken, a világ legimádnivalóbb baristájával és a Ti ötleteitekkel felszerelkezve nekiálltunk kísérletezni, a lenti képeken pedig ti is végigkísérhetitek a folyamat alakulását:

Az elméleti tervezés során 5-féle ízkombinációval kezdtük: mentás-étcsokis, málnás-csokis, epres-fehércsokis, erdei gyümölcsös és stracciatella (aztán a végén legalább 10féle Frappuccinot kóstoltunk meg, mire meglett a kedvencünk).

El is készült az első kóstolókör:

Aztán próbáltunk még egy epres csoki ízesítésű változatot is a mentás-étcsokis mellé:

Az első próbája a későbbi nyertes epres-fehércsokis Frappuccinonak, mellette egy erdei gyümölcsös, teaalapú frissítő.

Az étcsokis málnás verzió dobogós lett, de nem tudott nyerni...

A stracciatellás változat mellett málnás-fehércsokisat is teszteltünk:

Tádádádáááááááá, és még egyszer megalkottuk, hogy biztosak legyünk benne, hogy ez a nyertes: az édes, de közben nyáriasan gyümölcsös fehércsokis-epres változat lett a kedvencünk!

Még több képet ITT találhattok. A nyertest, azaz az epres-fehércsokis változatot a Mammutban található Starbucksban vásárolhatjátok meg, sőt, küldjetek nekünk képet az info@ourfashion.hu e-mailcímre magatokról, miközben kipróbáljátok, hogy feltehessük a Facebook albumunkba is!

Természetesen a Frappucinok eladásából semmilyen hasznunk sem származik, egyszerűen csak örülünk egy ilyen felkérésnek.

Megosztás:
0 komment

Címkék: ourfashion

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása