OurFashion

Double trouble

2011.augusztus.20. 12:49

**Anna**

4 komment

Ikernek lenni midig és minden helyzetben különleges, kimondottan akkor, ha a divat világáról beszélünk. Lehet szó modellekről, tervezőkről vagy bloggerekről, egy erős duóra sokkal jobban felfigyelhet a világ. Sama és Haya Abu Khadra már évekkel ezelőtt beírták magukat a blogok és a szakma történetébe, mikor 2008-ban elegánsan, 15 évesen bemasíroztak a legnagyobb bemutatókra. Nem csupán azzal, hogy szépek, stílusosak és ketten vannak, hanem ők voltak a valaha legfiatalabb megrendelők a bemutatók látogatói között akik üzlet készletébe válogatnak. Anyukájuk tulajdonában van ugyanis a saudi The Art Of Living luxusbolt, és ha a kedves mama épp nem ért rá bemutatókat látogatni, tini lánykáit küldte el maga helyett. Bátor döntés, de láthatólag az ikrek ízlésében vakon megbízhat, hiszen a fotókon dupla dózisban kaphatjuk a képi gyönyört. Eklektikusan fantasztikus társaságukat különösen a párizsi divathéten lehet figyelemmel kísérni a street style blogokon, le a kalappal a tini lányok előtt.

Már régóta akartam írni róluk, de valahogy mindig elfelejtődött. Ugyan nem mai szenzáció, de mindenképpen be akartam mutatni mindenkinek a sellőhajú lányokat.

 

 

Képek: Google

Megosztás:
4 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deb. · http://www.deborah.blog.hu/ 2011.08.20. 22:16:55

Most inkább nem kezdem el sorolni, mi kell a képekről.

LuPuS 2011.08.21. 07:13:49

A sorrend : 6. kép, 3.kép, 4 .kép

potzok 2011.08.21. 13:05:46

Még jó, hogy tudnak öltözködni, mert genetikailag nincsenek elhalmozva javakkal...a hajuk tűzrevaló. Nyaktól lefele viszont tényleg pirospontosak!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása