OurFashion

Újra támad a régi modell generáció

2011.augusztus.18. 09:36

*Bianka*

3 komment

Eva Herzigova, Helena Christensen & Claudia Schiffer a szeptemberi spanyol Vogue címlapján pózolnak közösen, míg Cindy Crawford újra befoglalta a Harper's Bazaar címlapját, ezúttal a szingapúrit. Na de lássuk, hogy teljesítenek a "nagy öregek".

A modell hármas a spanyol címlapon talpig csillagos Dolce and Gabbana ruhákban feszít. Claudia és Eva szerintem gyönyörű, de Helenának olyan a feje, mintha fennakadt volna az egyik szeme. Vagy csak nekem nagyon furcsa ez a címlap?

A címlaphoz tartozik egy teaser videó is, ahol látszik, hogy sokat dob a címlap lányokon a világítás a smink és a photoshop. Ettől függetlenül Eva és Claudia szerintem istenien néz ki, sokan szeretnének az ő korukban így szuperálni.

A szingapúri Harper's Bazaar dupla címlapos verziójában Cindy mutatja meg milyen egy igazi nő. A modell gyönyörűen néz ki, igazán karakteres képek születtek. A kedvencem a vörös rúzs - Louis Vuitton kalap páros, de a többi kép is ellenállhatatlan szerintem.

Fotók forrása: Fashiongonerogue, Sassisam blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benkoo 2011.08.18. 12:21:05

ők még nőiesek voltak...és most is szebbek mint a mai modellek többsége.

kemény keleti kommentelő 2011.08.18. 12:40:12

Vödörfejű nőimitátorok. Olyanok, mint Surda parókában.

juc 2011.08.18. 12:57:18

tényleg nagyon furcsa a feje.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása